Azt nem tudni, hogy hány bőrt lehet még lehúzni a Bosszúállókról, viszont ha érdekel hogy hogy teljesítenek egy szabadulószobában, azt most megnézheted.

A Marvel tette közzé Youtube-on azt a videót, amiből láthatjuk, hogy teljesítenek a szereplők egy Végjáték-tematikájú szabadulószobában. Anthony Mackie (Sólyom), Letitia Wright (Fekete Párduc), Sebastian Stan (Fehér Farkas) és Benedict Cumberbatch (Doktor Strange) vettek részt a játékban, a játékmester pedig persze Joe Russo volt.

Bár Cumberbatch és Wright a Marvel Univerzum két agyát játszák, volt olyan feladvány, amin a játék során vakarták a fejüket. Végül persze azért rájöttek a megoldásra és épphogy az idő lejárta előtt (figyelem, spoiler!) sikerrel vették ezt az akadályt is.

 

Íme:

Az azért mutatja a Bosszúállók eposz népszerűségét, hogy még ez a videó is hatmilliós nézettség felett áll már pár nappal a feltöltése után is.

Ha pont ettől kaptál volna kedvet a szabadulószobákhoz, akkor vágj bele te is a kalandba! Mégcsak szuperhősnek sem kell lenned hozzá, és például a Bomba vagy Zombie játékunkban rögtön meg is mentheted a világot! Itt tudsz hozzá időpontot foglalni.