Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
146,000
Játék
580,000
Játékos
7,000,000
Szabaduló perc
8,000
Csapatépítés
A legtöbb játékkal kapcsolatos kérdést összeszedtük neked, mielőtt itt kapcsolatba lépnél velünk kérlek olvasd át, hátha megtalálod amit kerestél.
Alapvető információk
MI AZ A SZABADULÓSJÁTÉK VAGY SZABADULÓSZOBA?
A szabadulószoba egy olyan különleges csapatjáték, ahol a játékosoknak 60 perc alatt logikai és néhol ügyességi feladányok teljesítésével kell megoldaniuk egy küldetést vagy kijutniuk egy bezárt szobából. A játékhoz tartozik egy kerettörténet, amit a játékmester mesél el a játékosoknak, illetve amikor elakadnak, akkor tippekkel segíti őket a továbbhaladásban. A játék garantált kikapcsolódást és különleges élményt nyújt 14-99 éves kor között bárkinek, aki szeretné jól érezni és próbára tenni magát egy teljesen újszerű környezetben.
KINEK VALÓ?
Mindenkinek, aki nyitott az újszerű, különleges élményekre és hajlandó kicsit megdolgoztatni az agyát. Nálunk mindenki megtalálja a számítását és a szórakozás garantált! Baráti társaságok, családok, kollégák és iskolás csoportok egyaránt jól érzik magukat nálunk!
HÁNY FŐS CSAPATOK JÁTSZHATNAK? MI AZ OPTIMÁLIS CSAPATMÉRET?
A minimális csapatméret 2 fő, a maximális csapatméret pedig városonként és pályánként eltérő lehet, de általában 5-6 fő. Erről a foglalás során, a jegyek kiválasztásakor kaphatsz részletesebb információt. Az optimális csapatméret 5-6 fő, hiszen a csapatmunka ekkor érvényesül a legjobban, és az ár is ilyenkor a legkedvezőbb. Illetve alapvetően elmondható, hogy a feladványok megoldása annál nehezebb, minél kevesebben vagytok.
TÖBBEN VAGYUNK, MINT A MAXIMÁLIS LÉTSZÁM. KIVÉTELES ESETBEN MEG LEHET OLDANI, HOGY TÖBBEN JÁTSSZUNK A SZOBÁBAN?
A pályáink létszámkorlátját a hely méretének megfelelően és a játékélmény figyelembe vételével alakítottuk ki. Mi azt javasoljuk, hogy ha többen lennétek, mint a megengedett maximális létszám, akkor inkább játsszatok párhuzamosan két pályán, hogy garantált legyen az élmény.
HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET JÁTSZANI?
A játék alsó korhatára 14 év. Ez alatt csak szülői felügyelettel lehet részt venni.
SZERETNÉK ELJÖNNI GYEREKEKKEL EGYÜTT. MI AZ AJÁNLOTT KOROSZTÁLY?
Gyerekek önállóan csak 14 éves kortól játszhatnak, viszont szülői felügyelettel a fiatalabbak is eljöhetnek. A játékaink azonban összetett logikai feladatokat tartalmaznak, ezért tapasztalataink alapján a 10 év alatti gyermekeket még nem köti le hosszabb ideig.
MIKOR LEHET JÁTSZANI?
Kattints ide és nézd meg, hogy mikor vagyunk nyitva.
MEGOLDHATÓ, HOGY NYITVATARTÁSI IDŐN KÍVÜL JÖHESSÜNK JÁTSZANI?
Amennyiben több pályát foglaltok egyidejűleg, akkor megoldható. Ez viszont minden esetben előzetes egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy lépjetek velünk kapcsolatba a csapatépítés oldalon.
FÉLELMETESEK A SZOBÁK?
Egyáltalán nem! A szobáink célja, hogy minden korosztály jól érezze magát. Beléptek, elindul az óra, beleképzelitek magatokat az általunk kreált világba, ahonnan logikai feladatok megoldásával szabadulhattok ki vagy teljesíthetitek a küldetéseteket.
MEKKORÁK A SZOBÁK? UGYE NEM FOGOM MAGAM BEZÁRVA ÉREZNI?
A szobák mérete helyszínenként és városonként változó, de a helyiségek általában 10-20 négyzetméteresek, ezért nem fogod rosszul érezni magad a bezártságtól.
LEHET JÁTSZANI ANGOL NYELVEN?
Igen, természetesen! A játékaink alapvetően nyelvtől függetlenek és játékmestereink angolul is tudnak segítséget nyújtani.
VÁRANDÓS VAGYOK. VESZÉLYT JELENTHET RÁM A JÁTÉK?
Nem, a játékaink teljesen biztosángosak a kismamákra nézve. :) Nem lesz szükséged komolyabb fizikai erőkifejtésre és a pályáink nem ijesztőek. Gyertek el, jól fogjátok magatokat érezni!
HOZHATOK MAGAMMAL KISBABÁT?
Alapvetően hozhattok kisbabát is a játékra, viszont szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a játékélményt ez jelentősen befolyásolhatja. Kérünk Titeket, hogy kisbabát csak saját felelősségre és abban az esetben hozzatok, amennyiben a játékot nem zavarja. Köszönjük a megértést!
HOZHATOK MAGAMMAL KUTYÁT?
Igen, persze. Kutyabarát hely vagyunk, viszont kérlek gondoskodj kutyád ellátásáról! Köszönjük.
MILYEN RUHÁBAN JÖJJEK?
Bármilyen hétköznapi öltözetben jöhetsz, de javasoljuk, hogy kényelmes öltözetben érkezz, hogy a legkevésbé se akadályozzon a mozgásban. A pályáinkon nincs szükség komolyabb erőkifejtésre, de olyan ruhára lesz szükséged, amiben könnyen le tudsz hajolni.
VAN LEHETŐSÉG A HELYSZÍNEN SZÜLINAPOT ÜNNEPELNI VAGY LEGÉNY/LÁNYBÚCSÚT TARTANI?
Igen, természetesen szívesen látunk titeket! Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt viszont biztonsági okokból nem engedélyezzük a játékot és ilyen esetben a jegyek árát sem áll módunkban visszatéríteni.
VAN LEHETŐSÉG A HELYSZÍNEN ÉTEL ÉS ITAL FOGYASZTÁSRA?
Hozhattok magatokkal ételt és italt, de nálunk nem tudtok vásárolni.
TÉNYLEGESEN BE VAGYUNK ZÁRVA A SZOBÁBA?
Az ajtók ténylegesen nincsenek bezárva és áramszünet esetén automatikusan kinyílnak.
MILYEN BIZTONSÁGI ESZKÖZÖK VANNAK A HELYSZÍNEN?
A játék során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a játékosainkra. Zárt láncú Kamerarendszer, pánikgombok, tűzjelző és oltó készülékek segítségével törekszünk a legnagyobb biztonságra.
TUDUNK PÁRHUZAMOSAN KÉT SZOBÁBAN JÁTSZANI?
Egyidejű kezdést csak az első és utolsó idősávban tudunk biztosítani. Más esetben 15-30 percetet kell várni az indulások között.
HÁNY ÉVES KORTÓL KELL FIZETNI A JÁTÉKÉRT?
6 éves kortól kell fizetni a játékért.
Akadálymentesítettek a helyszínek, szobák?
Alapvetően a helyszíneink pincében találhatóak, így sajnos nem akadálymentesítettek.
Foglalás, fizetés, módosítás, lemondás
HOGYAN TUDOK FOGLALNI?
A weboldalunk "foglalás" menüpontjában egyszerűen, pár perc alatt foglalhatsz játékot. Válaszd ki az időpontot, a neked szimpatikus pályát és a létszámot, majd pár személyes adat megadása után már le is foglaltad a játékot!
LEHET JÁTSZANI ELŐZETES FOGLALÁS NÉLKÜL?
Játékaink rendkívül népszerűek és gyakran hetekre előre sincsenek szabad időpontjaink, ezért jelenleg csak előzetes foglalással tudunk csapatokat fogadni. Kattints ide, hogy pár perc alatt kiválaszthasd és lefoglalhasd a neked tetsző időpontot!
HOGYAN MÓDOSÍTHATOM A LEFOGLALT IDŐPONTOT?
Kérjük, írd meg az ügyfélszolgálatnak a foglalásod számát és a kívánt új időpontot és örömmel segítünk neked! Itt tudsz velünk kapcsolatba lépni: info@exittheroom.hu. Fontos, hogy foglalásod előtt minimum 24 órával jelezd ezt ügyfélszolgálatunkon.
HOGYAN TÖRÖLHETEM A LEFOGLALT IDŐPONTOT?
Játékodat díjmentesem lemondhatod vagy áthelyezheted új időpontra. Kérjük, írd meg az ügyfélszolgálatnak a foglalásod számát és örömmel segítünk neked! Itt tudsz velünk kapcsolatba lépni: info@exittheroom.hu
HOGYAN MÓDOSÍTHATOM A LEFOGLALT TÉMÁJÚ SZOBÁT?
Kérjük, írd meg az ügyfélszolgálatnak a foglalásod számát, a kívánt időpontot valamint az új szobát, mi pedig örömmel segítünk neked! Itt tudsz velünk kapcsolatba lépni: info@exittheroom.hu
FÉLBE MARADT A FOGLALÁSI FOLYAMAT. MIT CSINÁLJAK?
Ha valamiért félbemaradt a foglalásod, akkor nincs más dolgod, mint újrakezdeni a folyamatot és lefoglalni az általad kívánt időpontot. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, akkor lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt: info@exittheroom.hu
TECHNIKAI HIBA VOLT A FOGLALÁSI FOLYAMATBAN
Amennyiben technikai hiba lép fel a foglalásod során, kérlek, próbáld újra a foglalást! Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, akkor kérünk, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt: info@exittheroom.hu
NEM ÉRKEZETT MEG A VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL. MEGTÖRTÉNT A FOGLALÁS?
Minden foglalásról visszaigazoló emailt küldünk az általad megadott email címre. Ha pár percen belül nem kapod meg a visszaigazoló emailt, először nézd meg a promóció vagy a levélszemét (spam) mappádban! Ha itt sem találod, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt: info@exittheroom.hu
NEM SIKERÜLT BEFEJEZNI A PAYPALOS FIZETÉST. MI A TEENDŐM?
Kapni fogsz egy emailt egy linkkel, ahol be tudod fejezni a fizetést. Ellenőrizd a levélszemét (spam) mappádat is! Ha nem sikerül, akkor lépj kapcsolatba velünk itt: info@exittheroom.hu
MILYEN FIZETÉSI MÓDDAL TUDOK FIZETNI?
Foglalás során bankkártyával, PayPal-al vagy a helyszínen készpénzzel és SZÉP-kártyával tudsz fizetni. SZÉP-kártyát jelenleg csak Budapesten két helyszínen (Csengery utca 76., Nagy Diófa utca 4.) és Debrecenben további két helyszínünkön (Péterfia utca 39., Miklós utca 34.) fogadunk el.
Kupon, utalvány, ajándékutalvány
HOL ÉS HOGYAN TUDOK AJÁNDÉKUTALVÁNYT VÁSÁROLNI?
A legegyszerűbben a weboldalunkon keresztül, az ajándékutalvány menüpontban tudsz vásárolni. Itt lehetőséged van számos egyedi design közül választani, így biztosan megtalálod az alkalomhoz illőt! :) Választhatsz digitális ajándék utalványt, melyet emailben, azonnal megkapsz a vásárlás után, viszont ebben az esetben nem tudsz készpénzzel fizetni. Banki átutalás esetén csak akkor kapod meg, ha a pénz megérkezett a számlánkra (ez akár 2-3 napba is telhet). Amennyiben utalványod nyomtatott ajándékkártyaként szeretnéd megkapni, átveheted a játékhelyszínen. Ezt megrendelheted előre a weboldalunkon, de bármikor besétálhatsz nyitvatartási időben és játékmestereink szívesen segítenek neked. A nyomtatott utalványokat csak készpénzben tudod kifizetni, a helyszínen.
A KUPONOM/VOUCHEREM BEVÁLTÁSI HATÁRIDEJE HAMAROSAN LEJÁR ÉS NEM TALÁLOK MÁR SZABAD IDŐPONTOKAT. MIT CSINÁLJAK?
A játék időpontjának nem kell a beváltási határidőn belül lennie, de a foglalást minden esetben meg kell tenned eddig a dátumig! A játék időpontja lehet a beváltási időn túl, így biztos találsz szabad időpontokat. A foglalási rendszerünkben akár 90 napra előre is foglalhatsz, és mindig vannak szabad helyeink.
MEDDIG ÉRVÉNYES A KUPONOM?
A kupon a rajta szereplő érvényességi időn belül használható fel foglalásra. A játék időpontja lehet később, de foglalást minden esetben meg kell kezdened az érvényességi időn belül.
VAN EGY ELŐRE MEGVÁSÁROLT / AJÁNDÉKBA KAPOTT JEGYEM, DE A FOGLALÁSNÁL NEM FOGADJA EL A KÓDOT A RENDSZER. MI A TEENDŐ?
Szívesen segítünk! Kérjük, írj az ügyfélszolgálatnak itt: info@exittheroom.hu
AZ UTALVÁNYOM CSAK HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG ÉRVÉNYES. ENNEK ELLENÉRE TUDOK HÉTVÉGÉRE IS FOGLALNI?
Nem, ebben az esetben csak a megadott időszakban tudsz jönni hozzánk. Amennyiben az adott utalvány lehetőséget biztosít kiegészítő jegy vásárlására, akkor ezt a foglalás során a rendszerünk automatikusan felajánlja számodra.
VÁSÁROLTAM EGY KUPONT, DE SZERETNÉNK TÖBBEN JÖNNI, MINT AHÁNY FŐRE A KUPON SZÓL. VAN LEHETŐSÉGÜNK ERRE?
Igen, természetesen! Ebben az esetben azonban kiegészítő jegyet kell vásárolnotok, amelynek ára 3.000 Ft/fő. Viszont ne felejtsd el leellenőrizni a szobában megengedett maximális létszámot!
MIT CSINÁLJAK, HA NEM ÉRKEZETT MEG AZ UTALVÁNY E-MAILBEN?
Minden vásárlásról küldünk egy automatikus visszaigazolást az általad megadott email címre. Kérjük, először várj 5-10 percet és ne felejtsd el megnézni a levelezőrendszered levélszemét (spam) mappájában is! Ha ott sem találod, akkor írj az ügyfélszolgálatnak itt: info@exittheroom.hu
FELHASZNÁLHATOK EGY UTALVÁNYT TÖBB SZOBÁRA IS?
Sajnáljuk, de nem. Egy utalványt csak egy szobára használhatsz fel.
MILYEN FIZETÉSI MÓDDAL TUDOK FIZETNI?
Ajándékutalvány rendelés során banki átutalással, Barion-al vagy PayPal-al tudsz fizetni.