Válassz várost
Magyarország
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Budapest
Debrecen
Ausztria
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

Szabadulószoba Franchise

Indítsd el saját szabadulószoba vállalkozásod, csatlakozz franchise partnerként!

Megéri belevágni?

A szabadulószobák világa mára nem csak játék, hanem egy jövedelmező szórakoztató ágazattá nőtte ki magát. Egyre ismertebbek és keresettebbek a játékok, nem véletlen, hogy gombamódra szaporodnak a kijutós játékok Magyarországon és világszerte. Tudjuk, hogy megéri felülni erre a hullámra, hiszen mára négy kontinensen vannak franchise partnereinknek szabadulószobái, melyek mind rentábilisen működnek.

Miben tudunk segíteni?

Fél évtizedes tapasztalatunk van szabadulószobák tervezésében készítésében és üzemeltetésében. Ha franchise partnerként csatlakozol hozzánk ezen az előre kitaposott úton futtathatod fel vállalkozásod. Hosszú éveket töltöttünk azzal, hogy a szobák történetétől kezdve a berendezési elemeken át a dizájnon keresztül az online megjelenésig és a foglalási rendszerig minden apró részlet a helyére kerüljön. Tudjuk, hogy a munkánk nem ért véget, most sem dőlünk hátra. Egy folyamatosan fejlődő innovatív hátteret biztosítunk partnereink számára.

Mi fog történni?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz partnernek jelentkezni. Ez a jelentkezés részedről természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel. Jelentkezésed beérkezte után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy részletesen át tudjátok beszélni a lehetőségeidet és a felmerülő kérdéseket.