Debrecen
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Foglalás
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

60 PERCES ÉLŐ KIJUTÓS JÁTÉK CSALÁDOKNAK, BARÁTOKNAK, KOLLÉGÁKNAK.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZABADULÓSZOBA?

A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A szabadulószoba próbára teszi logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy sikerrel járj a szabadulószobában, szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY

A szabadulószobákban te vagy a kalandok főszereplője. Mindegyik kijutós játékunk egy olyan történet, ahol te írod a forgatókönyvet.

IZGALMAS AGYTORNA

Legyél te, aki megoldja a rejtélyeket és feladványokat a kijutós játék során. Használd az agyad, legyél kreatív és szerezz sikerélményt!

IGAZI CSAPATJÁTÉK

A szabadulószoba új, izgalmas, interaktív társasjáték. A siker titka az összhang és a hatékony együttműködés.

Kattints a nagyításhoz
Próbáld ki debreceni szabadulószobáinkat, legyél te is részese az Exit the Room univerzum kalandjainak!

Szedd össze barátaid, ismerőseid és lépjetek be együtt a szabadulószobába, hogy az izgalmak ekezdődjenek. Játszatok Debrecen legjobb szabadulószobáiban, és tapasztaljátok meg a kijutós játékok nyújtotta különleges élményt!

Debreceni szabadulószobáinkban egy órád van arra, hogy megtaláld és összerakd a nyomokat, melyek a kijutáshoz vezetnek. A szabadulószobákban szükség lesz a logikádra és arra, hogy merj szabadon gondolkozni. Olvass a sorok között és találd meg a szabadulószoba rejtett összefüggéseit!

Mind a négy debreceni szabadulószobánk egy fordulatokban és izgalmakban gazdag történetet tartogat számodra. Mindegyik játékunk garantálja a felhőtlen szórakozást kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Készen állsz arra, hogy megmentsd a világot a pusztító vírusól? Ha igen válaszd a Zombie szabadulószobát és legyél te, aki megtalálja az antivírus összetevőit!

Izgalmasnak találod a hidegháborút, és jól kezeled a vibráló feszültséget? Válaszd a Bomb szobát és hatástalanítsd a ketyegő atombombát, melynek felrobbanása a 3. világháborút jelentené!

Vagy fejtsd meg a Madness szabadulószoba minden titkát és akadályozd meg az Őrült Professzort tervének végrehajtásában - bármi legyen is az.
De akár egy rejtélyes börtönből is kiszabadulhattok... a választás a ti kezetekben van!
FOGLALJ MOST!