Debrecen
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah
Black Friday Akció!
6 fős ajándékutalvány 50% kedvezménnyel
14.900 Ft helyett most csak 7450 Ft
ADD AJÁNDÉKBA!
Budapest
Debrecen

60 PERCES ÉLŐ KIJUTÓS JÁTÉK CSALÁDOKNAK, BARÁTOKNAK, KOLLÉGÁKNAK.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A szabadulószoba próbára teszi logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy sikerrel járj a szabadulószobában, szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY

A szabadulószobákban te vagy a kalandok főszereplője. Mindegyik kijutós játékunk egy olyan történet, ahol te írod a forgatókönyvet.

IZGALMAS AGYTORNA

Legyél te, aki megoldja a rejtélyeket és feladványokat a kijutós játék során. Használd az agyad, legyél kreatív és szerezz sikerélményt!

IGAZI CSAPATJÁTÉK

A szabadulószoba új, izgalmas, interaktív társasjáték. A siker titka az összhang és a hatékony együttműködés.

Kattints a nagyításhoz
Próbáld ki debreceni szabadulószobáinkat, legyél te is részese az Exit the Room univerzum kalandjainak!

Szedd össze barátaid, ismerőseid és lépjetek be együtt a szabadulószobába, hogy az izgalmak ekezdődjenek. Játszatok Debrecen legjobb szabadulószobáiban, és tapasztaljátok meg a kijutós játékok nyújtotta különleges élményt!

Debreceni szabadulószobáinkban egy órád van arra, hogy megtaláld és összerakd a nyomokat, melyek a kijutáshoz vezetnek. A szabadulószobákban szükség lesz a logikádra és arra, hogy merj szabadon gondolkozni. Olvass a sorok között és találd meg a szabadulószoba rejtett összefüggéseit!

Mind a négy debreceni szabadulószobánk egy fordulatokban és izgalmakban gazdag történetet tartogat számodra. Mindegyik játékunk garantálja a felhőtlen szórakozást kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Készen állsz arra, hogy megmentsd a világot a pusztító vírusól? Ha igen válaszd a Zombie szabadulószobát és legyél te, aki megtalálja az antivírus összetevőit!

Izgalmasnak találod a hidegháborút, és jól kezeled a vibráló feszültséget? Válaszd a Bomb szobát és hatástalanítsd a ketyegő atombombát, melynek felrobbanása a 3. világháborút jelentené!

Vagy fejtsd meg a Madness szabadulószoba minden titkát és akadályozd meg az Őrült Professzort tervének végrehajtásában - bármi legyen is az.
De akár egy rejtélyes börtönből is kiszabadulhattok... a választás a ti kezetekben van!
FOGLALJ MOST!