Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Bürs (Vlbg)
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Anglia
Manchester

Ajándékutalvány szabadulószobába szeretteidnek

Nincs még ötleted, mivel lepd meg szeretteidet? Ajándékozz szabaduló szobáinkba vouchert/utalványt karácsonyra, szülinapra, lánybúcsúra vagy akár évfordulóra. Nincs is jobb, mint szeretteiddel, barátaiddal töltött időt fantasztikus játékélménnyel felejthetetlenné tenni, amire mindannyian örömmel tekintetek vissza. Miközben a szabaduló szobáinkból való kijutásra koncentráltok és fejtörőket oldotok meg, valóban összejön a csapat és jól szórakoztok.

Rendeld meg egyedi ajándékutalványodat, amivel biztos örömet szerzel majd. Az ajándékutalványt fizetés után e-mailen megküldjük neked és egyszerűen kinyomtathatod. A pályát az ajándékozott bármikor kiválaszthatja, és kedve szerint lefoglalhatja a szabadulószobába.
1

Melyik helyszínre szóljon?

SZERKESZTÉS
Budapest
1067 Budapest, Csengery utca 76.
1072 Budapest, Nagy Diófa utca 4.
Debrecen
4026 Debrecen, Péterfia utca 39.
4025 Debrecen, Miklós utca 34.
2

Milyen alkalomra lesz?

SZERKESZTÉS
Iskola
Iskola
Mi lehet annál értékesebb ajándék, mint valami újat tapasztalni? A szabadulószobákban fejlődik a logikus gondolkodás, a problémamegoldó képesség és a kreativitás. Csupa olyan dolog, ami az iskolapadban kimarad.
Csak úgy
Csak úgy
Dobd fel a hétköznapokat! Ajándékozz élményt szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak! A szabadulószoba mindenkinek jó választás bármely alkalomra.
Születésnap
Születésnap
Kitűnő ajándék szeretteidnek, barátaidnak és kollégáidnak. Ajándékozz élményt születésnapra, hogy ezen a különleges napon valmi újat próbáljatok ki! Együtt!
Évforduló
Évforduló
Köszönd meg az együtt töltött éveket és add a legtöbbet, amit csak lehet: ajándékozz együtt töltött időt és egy újabb felejthetetlen közös élményt!
Leánybúcsú
Leánybúcsú
Egyedi leánybúcsút szerveznétek barátnődnek? A szabadulószobában szüksége lesz a kreativitására, logikájára és problémamegoldó készségére. Pont mint a házasságban. Tegyétek próbára és indítsátok a leánybúcsút egy vidám és izgalmas csajos élménnyel!
3

Játékosok száma

SZERKESZTÉS
Ha kedvezményre jogosító kuponkódod, vagy egyéb ajándékutalványod, kuponod van, kérjük írd ide be ide:
BIZTONSÁGI KÓD
4

Vásárló adatai

SZERKESZTÉS
 Elfogadom az általános szerződési feltételeket
 Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.
FIZETÉS
Bankkártya
Fizetés Barionnal: ha ezt az opciót választod, átirányítunk a Barion oldalára, ahol biztonságosan fizethetsz bankkártyáddal.payment
PayPal
Fizetés Paypallal: ha ezt az opciót választod, akkor átirányítunk a Paypal oldalára, ahol biztonságosan fizethetsz bankkártyáddal, vagy Paypal fiókoddal.
ÖSSZESÍTÉS