Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah

Ajándékutalvány szabadulószobába szeretteidnek

Nincs még ötleted, mivel lepd meg szeretteidet? Ajándékozz szabaduló szobáinkba vouchert/utalványt karácsonyra, szülinapra, lánybúcsúra vagy akár évfordulóra. Nincs is jobb, mint szeretteiddel, barátaiddal töltött időt fantasztikus játékélménnyel felejthetetlenné tenni, amire mindannyian örömmel tekintetek vissza. Miközben a szabaduló szobáinkból való kijutásra koncentráltok és fejtörőket oldotok meg, valóban összejön a csapat és jól szórakoztok.

Rendeld meg egyedi ajándékutalványodat, amivel biztos örömet szerzel majd. Az ajándékutalványt fizetés után e-mailen megküldjük neked és egyszerűen kinyomtathatod. A pályát az ajándékozott bármikor kiválaszthatja, és kedve szerint lefoglalhatja a szabadulószobába.
1

Melyik helyszínre szóljon?

SZERKESZTÉS
Budapest
1067 Budapest, Csengery utca 76.
1072 Budapest, Nagy Diófa utca 4.
Debrecen
4026 Debrecen, Péterfia utca 39.
4025 Debrecen, Miklós utca 34.
2

Milyen alkalomra lesz?

SZERKESZTÉS
Valentin nap
Valentin nap
Ha a szívéhez már megvan a kulcs, akkor a szabadulószoba sem jelenthet akadályt. Legyen részetek egy különleges közös élményben, mely egy kicsit sem giccses.
Csak úgy
Csak úgy
Dobd fel a hétköznapokat! Ajándékozz élményt szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak! A szabadulószoba mindenkinek jó választás bármely alkalomra.
Születésnap
Születésnap
Kitűnő ajándék szeretteidnek, barátaidnak és kollégáidnak. Ajándékozz élményt születésnapra, hogy ezen a különleges napon valmi újat próbáljatok ki! Együtt!
Évforduló
Évforduló
Köszönd meg az együtt töltött éveket és add a legtöbbet, amit csak lehet: ajándékozz együtt töltött időt és egy újabb felejthetetlen közös élményt!
Leánybúcsú
Leánybúcsú
Egyedi leánybúcsút szerveznétek barátnődnek? A szabadulószobában szüksége lesz a kreativitására, logikájára és problémamegoldó készségére. Pont mint a házasságban. Tegyétek próbára és indítsátok a leánybúcsút egy vidám és izgalmas csajos élménnyel!
3

Játékosok száma

SZERKESZTÉS
Ha kedvezményre jogosító kuponkódod, vagy egyéb ajándékutalványod, kuponod van, kérjük írd ide be ide:
BIZTONSÁGI KÓD
4

Vásárló adatai

SZERKESZTÉS
 Elfogadom az általános szerződési feltételeket
 Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.
FIZETÉS
PayPal
Fizetés Paypallal: ha ezt az opciót választod, akkor átirányítunk a Paypal oldalára, ahol biztonságosan fizethetsz bankkártyáddal, vagy Paypal fiókoddal.
ÁTUTALÁS
E-mail címedre elküldjük a fizetési információkat, melyek alapján netbankodból előre utalással fizethetsz.
ÖSSZESÍTÉS