Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah

1
Melyik helyszínre szóljon?
SZERKESZTÉS
Budapest
1067 Budapest, Csengery utca 76.
Debrecen 1.
4026 Debrecen, Péterfia utca 39.
Debrecen 2.
4025 Debrecen, Miklós utca 34.
2
Milyen alkalomra lesz?
SZERKESZTÉS
Csak úgy
Csak úgy
Dobd fel a hétköznapokat! Ajándékozz élményt szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak! A szabadulószoba mindenkinek jó választás bármely alkalomra.
Születésnap
Születésnap
Kitűnő ajándék szeretteidnek, barátaidnak és kollégáidnak. Ajándékozz élményt születésnapra, hogy ezen a különleges napon valmi újat próbáljatok ki! Együtt!
Évforduló
Évforduló
Köszönd meg az együtt töltött éveket és add a legtöbbet, amit csak lehet: ajándékozz együtt töltött időt és egy újabb felejthetetlen közös élményt!
Leánybúcsú
Leánybúcsú
Egyedi leánybúcsút szerveznétek barátnődnek? A szabadulószobában szüksége lesz a kreativitására, logikájára és problémamegoldó készségére. Pont mint a házasságban. Tegyétek próbára és indítsátok a leánybúcsút egy vidám és izgalmas csajos élménnyel!
Karácsony
Karácsony
Mi lehet értékesebb az együtt töltött időnél, és a közösen megtapasztalt élményeknél? Ajándékozz karácsonyra közös élményeket szeretteidnek. Legyen az időd a legértékesebb, amit adhatsz!
3
Játékosok száma
SZERKESZTÉS
Ha kedvezményre jogosító kuponkódod, vagy egyéb ajándékutalványod, kuponod van, kérjük írd ide be!
BIZTONSÁGI KÓD
4
Vásárló adatai
SZERKESZTÉS
 Elfogadom az általános szerződési feltételeket
 Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.
FIZETÉS
Készpénz
Fizetés készpénzzel a helyszínen: ennél a fizetési opciónál közvetlenül a játékot megelőzően, a helyszínen egyenlíted ki a játék árát.
PayPal
Fizetés Paypallal: ha ezt az opciót választod, akkor átirányítunk a Paypal oldalára, ahol biztonságosan fizethetsz bankkártyáddal, vagy Paypal fiókoddal.
ÁTUTALÁS
E-mail címedre elküldjük a fizetési információkat, melyek alapján netbankodból előre utalással fizethetsz.
ÖSSZESÍTÉS