Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline

Csapatépítő kijutós játék

Hadat üzenünk az unalmas csapatépítőknek!

Egyedi kihívások, közös siker

Minden csapat egyedi kihívásokkal néz szembe, és pont ez az egyediség teszi őket egy csapattá, hogy a közös küldetés és az egyértelmű szabályok mentén képesek legyenek céljaikat elérni. A sikeres cégek egyik ismérve a gyors és hatékony együttműködés megteremtése a munkatársak között. Ehhez szükség van a kollégák képességeinek legoptimálisabb kihasználására és a szüntelen motivációra. Az egyes emberek szaktudása akkor a legértékesebb, ha csapattá összeforrva, egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a közös sikerért. A közös játék segít felfedezni a munkatársak még kihasználatlan képességeit, erősségeit. A szabadulós játékok során a mesterségesen létrehozott stresszhelyzet és az időkorlát gyorsabb döntésekre és együttműködésre ösztönöz. A cél csak közösen érhető el.

Tegyünk a közös sikerekért!

A közösség alakításán túl a kijutós játék hatékonyabbá tudja tenni a szervezetben és a munka során felmerülő problémák megoldását. A kommunikáció és konfliktuskezelés játékos és szórakoztató módon történő fejlesztése a siker egyik záloga lehet. A kijutós játék fejleszti azokat a készségeket, attitűdöket, melyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti működéshez. A szabadulószobákban fejlődik az emberismeret, együttműködés, empátia önismeret, felelősség, kockázatvállalás, koncentráció, magabiztosság és az optimizmus. Épp ezért ajánljuk a szabadulós játékot, mint a csapatépítés egy új és izgalmas formáját.

A kaland házhoz megy

Csapatépítőt szeretnél, de nem szeretnél kimozdulni? Akkor neked a kitelepülés a megoldás: ahol házhoz visszük mobil szabadulószobánkat. A mobil kijutós játékokkal cégeknek, népesebb baráti társaságoknak van arra lehetősége, hogy bármilyen, általuk választott helyszínen tegyék magukat próbára. A játékosok ugyanolyan feladványokkal találják szemben magukat, mint szabadulószobáinkban, így az élmény is ugyanaz. Sőt, még egy kicsit több is lehet! Ugyanis, a kitelepülésnél lehetőség van arra is, hogy a játékmenetet személyre, cégre szabjuk.

Élőszereplős Online csapatépítő

Csapatépítőt szeretnél személyes találkozás nélkül? Jó helyen jársz! Az élőszereplős online szabadulószobát pont arra találtuk ki, hogy egymástól távol lévő kollégák is tudjanak együtt játszani. Az élőszereplős online játék során a csapattagok videóchatben csatlakoznak társaikhoz és a szabadulószobában lévő játékmesterhez. Pontosan ugyanúgy fésülik át a szabadulószobát, mintha ők is a helyszínen lennének és élik át ugyanazt az élményt, mint a hagyományos csapatépítő játékok során.

Ők már megtették

Ők már megtették