Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah

SZABADULÓSZOBÁK

Ismerd meg az Exit The Room szabadulószobáit!

Csapatunk a kijutós játékok megszállottja. Sokan és sokat gondolkoztunk, ötleteltünk terveztünk, mire összeállt első szobánk története és 2013-ban megnyitottuk Budapesten. Valószínűleg jobban izgultunk, mint az első játékosok. Ez az izgalom és megszállottság azóta is megmaradt. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy mára 5 ország 16 városában várjuk a játékosokat. Élveztünk megtervezni, csiszolni a szabadulószobák feladatait, a kirakós darabjait és rettentően kíváncsiak vagyunk rá, hogy veled hogy alakul a történet.

Válassz várost
Budapest
Debrecen

Kinek való a szabadulószoba?

A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A szabadulószobák próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat és megtaláld a kijutáshoz vezető utat. A játékhoz szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

A szabadulószobában boldog leszel

Tudományosan is bizonyított, hogy a szabadulószobákban boldog leszel. Csíkszentmihályi Mihály, egy neves magyar pszichológus határozta meg a flow élményt, ami boldogságunk egyik kulcsa lehet.

A flow olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. Megszűnik ilyenkor az idő, a világ. Ebben az állapotban az emberek jól teljesítenek, de nem erőlködnek, mintha egy áramlat – flow, innen az elmélet neve – vinné őket. Ilyenkor az ember nagyon koncentrált, hatékony és úgy érzi, hogy ő irányít. Így nem erőlködik akkor sem, ha a munka fárasztó és sok energiát elvesz, egyszerűen csak csinálja és élvezi. Az élményt alapvetően bármilyen tevékenység kiválthatja, mert a flow nem a tartalomtól, hanem sokkal inkább a tevékenység minőségétől függ. A legfontosabb feladat, hogy legyen előttünk egy konkrét cél. Pontosan ez történik a szabadulószobákban, a játékosok koncentráltan egy jól körülhatárolható közös célért mozgatják meg képességeiket.