Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

SZABADULÓSZOBÁK

Ismerd meg az Exit The Room szabadulószobáit!

Csapatunk a szabadulószobák megszállottja. Sokan és sokat gondolkoztunk, ötleteltünk terveztünk, mire összeállt első szobánk története és 2013-ban megnyitottuk Budapesten. Valószínűleg jobban izgultunk, mint az első játékosok. Ez az izgalom és megszállottság azóta is megmaradt. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy mára 5 ország 16 városában várjuk a játékosokat. Élveztünk megtervezni, csiszolni a szabadulószobák feladatait, a kirakós darabjait és rettentően kíváncsiak vagyunk rá, hogy veled hogy alakul a történet.

Válassz várost
Budapest
Debrecen

Kinek való a szabadulószoba?

A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A szabadulószobák próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat és megtaláld a kijutáshoz vezető utat. A játékhoz szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

A szabadulószobában boldog leszel

Tudományosan is bizonyított, hogy a szabadulószobákban boldog leszel. Csíkszentmihályi Mihály, egy neves magyar pszichológus határozta meg a flow élményt, ami boldogságunk egyik kulcsa lehet.

A flow olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. Megszűnik ilyenkor az idő, a világ. Ebben az állapotban az emberek jól teljesítenek, de nem erőlködnek, mintha egy áramlat – flow, innen az elmélet neve – vinné őket. Ilyenkor az ember nagyon koncentrált, hatékony és úgy érzi, hogy ő irányít. Így nem erőlködik akkor sem, ha a munka fárasztó és sok energiát elvesz, egyszerűen csak csinálja és élvezi. Az élményt alapvetően bármilyen tevékenység kiválthatja, mert a flow nem a tartalomtól, hanem sokkal inkább a tevékenység minőségétől függ. A legfontosabb feladat, hogy legyen előttünk egy konkrét cél. Pontosan ez történik a szabadulószobákban, a játékosok koncentráltan egy jól körülhatárolható közös célért mozgatják meg képességeiket.