Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah
Exit the Room - akiket rabul ejtettek a szabadulószobák
Az Exit the Room csapata a kijutós játékok megszállottja. Ez a megszállottság jellemzett minket, amikor úgy gondoltuk, hogy a hobbinkra építünk vállalkozást, és megnyitottuk első szobánkat Budapesten. A lendület a mai napig megmaradt, valószínűleg ennek köszönhető, hogy mára 4 ország 14 városában várjuk a játékosokat.
FOGLALJ MOST!
Exit The Room
Minden pillanatát élvezzük
Szeretjük a kihívásokat a szabadulószobákban, és azon túl is. A mai napig sokszor elragad a hév, amikor egy egy új szobát építünk, vagy csavarunk egyet a történeten. Szeretünk alkotni és látni azt, hogy vendégeink mosolyogva oldalnak meg olyan kihívásokat, melyekre korábban nem gondolták magukat képesnek.
Lépj be a világunkba!
Sokat és sokan gondolkoztunk, terveztünk, mire az egyes szabadulószobák mögé összeállt egy egységes történet. Élveztünk megtervezni a kirakós darabjait és kíváncsiak vagyunk rá, hogy veled hogy alakul a történet.
Exit The Room
A bomba szobát próbáltuk ki. A feladványok jó pofák voltak, a feladványok nehézsége is megfelelő volt. Ajánlom mindenkinek. Megyünk a következő szobát is kipróbálni.
Bukivics János
Mi a Bomba szobát próbáltuk ki, nagyon jó kis játék. Igazán élvezetes, izgalmas és interaktív kikapcsolódás. A játékmestereink kedvesek és jó fejek voltak.
Orsolya Csekes
Fantasztikusan éreztük magunkat, csak ajánlani tudom!!!
Borka Bata
FOGLALJ MOST!
60 PERCES ÉLŐ KIJUTÓS JÁTÉK CSALÁDOKNAK, BARÁTOKNAK, KOLLÉGÁKNAK.
Exit The Room
23430
csapat
Exit The Room
640
cég
Exit The Room
4.73 / 5
értékelés
Exit The Room
60
perc
Exit The Room
2-6
játékos
Exit The Room
14-99
korosztály