Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

Hogyan működik a szabadulószoba?

Ismerd meg a szabadulószobák világát!
A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.
Agytorna
Agytorna
A szabadulószobában úgy fogod használni az agyad, mint még soha. Ismerkedj meg ezzel az izgalmas agytornával és fedezd fel rejtett képességeidet!
A felfedezés öröme
A felfedezés öröme
Benned is él egy kívácsi kisgyerek. Egy kis felfedező, aki előtt nem maradhatnak titkok. Engedd szabadjára és tanulj tőle! Érezd jól magad!
Izgalmas fordulatok
Izgalmas fordulatok
Semmi nem az, aminek elsőre látszik. A szabadulószobákban biztos nem fogsz unatkozni. Készülj a váratlanra és az izgalmas fordulatokra!
Igazi csapatjáték
Igazi csapatjáték
A kijutós játék csapatmunka. A közös kaland erősíti a bizalmat és a kötődést a játékosok között. A kijutós játék összehozza a társaságot.
Kódfejtés, kutatás
Kódfejtés, kutatás
A megoldás végig a szemed előtt lesz. Fejtsd meg a rejtett kódokat! Minden mindennel összefügg. Használd az agyad és olvass a sorok között!
FOGLALJ MOST!

Mi az a kijutós játék?

A kijutós játék során minden a feje tetejére áll. Olyan feladványok sora kerül eléd, melyek megoldásához egy kicsit másképp kell használni az agyad, mint teszed azt a hétköznapokon. Minden mindennel összefügg, a feladatod az, hogy olvass a sorok között, megtaláld és értelmezd a nyomokat, melyek felbukkannak a szabadulószobákban. A játék emellett igazi csapatmunka, mely során nem csak a benned szunnyadó képességekre, hanem társaid rejtett értékeire is fény derül.

Miért az Exit the Room?

A célunk az volt, hogy ne csak szabadulószobákat, hanem olyan történeteket kreáljunk, melyeknek mi is szívesen részeseivé válnánk. Mi magunk is fanatikus játékosok vagyunk, a szabadulószobák rabjai. Olyan játékokat készítettünk, melyekbe tudásunk és tapasztalatunk legjavát adtuk. Izgalmas fordulatok és lenyűgöző effektek garantálják szórakozásod és azt, hogy teljesen beleéled magad a történetbe.
FOGLALJ MOST!
Exit The Room
23430
csapat
Exit The Room
640
cég
Exit The Room
4.73 / 5
értékelés
Exit The Room
2-6
játékos
Exit The Room
14-99
korosztály