Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: a „Felhasználási Feltételek”) határozzák meg az Exittheroom Kft.(1037 Budapest, Farkastorki lejtő 31/b. Cg. 01-09-170365, a továbbiakban Exittheroom Kft.) kizárólagos tulajdonában álló www.exittheroom.hu elnevezésű weboldal (a továbbiakban: a „Weboldal”) felhasználására vonatkozó feltételeket.

Felhasználónak (a továbbiakban: a „Felhasználó”) minősül minden olyan nagykorú természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Weboldalt felkeresi, azon jegyet vásárol, vagy feliratkozik a Weboldal hírlevelére. Kiskorú személyek nem minősülnek felhasználónak. Kiskorú természetes személyek a Weboldalt felkereshetik, annak tartalmával megismerkedhetnek, azonban jegyet nem vásárolhatnak, nem iratkozhatnak fel a Weboldal hírlevelére és nem vehetik igénybe a Weboldal által nyújtott szolgáltatásokat. A Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Az Exittheroom.hu, amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult a Felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni.

Az időpontfoglalás és ajándékutalvány vásárlás során a Felhasználó (későbbi Játékos) által megadott adatokat a játék időpontjának azonosítása, esetleges módosítások, valamint a számla kiállítása érdekében kezeli a Szolgáltató. Amennyiben a Felhasználó feliratkozik a Hírlevélre, úgy az előbbieken túlmenően a Szolgáltató személyre szabott ajánlatokkal is megkeresheti őt. Felhasználó adatainak ilyen célú felhasználását bármikor megtilthatja. Amennyiben már nem tart igényt a hírlevélre, és törölni szeretné magát a hírlevélküldő adatbázisból, úgy a kiküldött hírlevek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva teheti ezt meg. A cím ilyenkor automatikusan törlődik a rendszerből. Természetesen egyedi kérés esetén is töröljük Felhasználót az adatbázisból, mely kérését a news@exittheroom.com címen jelentheti be. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

Az Exit the room működése

Az Exit The Room játékszobák szolgáltatásait csoportok, de kisebb létszámú 2-6 egyéni játékosok is igénybe vehetik. Az Exit The Room játékszobáit és szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére használhatja. A játékszobák szolgáltatásait 14 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetik igénybe. 10 éven aluli gyerekeknek a játék nem javasolt.

Változó tényezők: A játék díja helyszínenként, pályánként, időszakonként eltérhet, amely a játék kiválasztása során, a weboldalon látható, illetve a rendszerüzenetekben feltüntetésre kerül.

Időkeret: Az Exit the room törekszik arra, hogy a játék előre megadott időpontban kezdődjön és 1 órán belül megtörténjen a játék, azonban az időkeret esetenként változhat. Az időkeret változásáért az Exit the room felelősséget nem vállal.

Érkezés: 10-15 perccel meg kell érkezni a játék kezdete előtt. A játékmesternek erre az időre van szüksége, hogy elmagyarázzon mindent, amit érdemes tudni a játékról.

Késés: A játékról történő késés a Felhasználó számára nem megengedett. Késés esetén az Exittheroom kft. nem köteles rá, hogy új alkalmat ajánljon fel a Felhasználónak. Késés esetén a játékidő lerövidülhet. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy késés esetén az üzemeltetőnek nem kötelessége visszatéríteni a részvételi díjat!

Átfoglalás/Lemondás: A Felhasználónak legkésőbb a játék időpontja előtt 24 órával jelezni kell az info@exittheroom.hu e-mail címen, amennyiben nem tud részt venni a játékon, egy “Lemondás” tárgyú e-mailben. Egyéb (Facebookon, más e-mailen, telefonon stb. történő) lemondást nem áll módunkban elfogadni. A foglalás 24 órán belül már csak 2000 Ft-os felár ellenében módosítható és 5000 Ft-os felár ellenében törölhető!

Viselkedési normák: Alkoholos-, pszichoaktív anyagtól való befolyásoltság esetén a belépés nem lehetséges. Dohányzás és nyílt láng használata az egész objektum területén tilos. Mindenféle szúró, -vágó,- és egyéb sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősülő tárgyat a játéktérbe behozni tilos. Különböző fények,- zseblámpa, - vaku és villanófény- mobiltelefon által kibocsátott fény használata a játékszobákban nem ajánlott, mert csökkentheti a játékélményt.
Azok a személyek, akik súlyos betegségben szenvednek /pl. szív,- epilepszia,- pánikbetegség /, esetleg betegségük állapotát rontó tényezők állhatnak fenn a játékszobák szolgáltatásainak igénybevételénél, kérjük, hogy ne játsszanak - az egészségük érdekében.
Azok a játékosok, akik nem tesznek eleget az általános szabályzatban foglaltaknak, vagy nem követik a játékmesterek utasításait, azonnal kizárásra kerülnek a játék további menetéből és szükség esetén az eljárást is megindítjuk ellenük.

Ajándékutalványok felhasználási feltételei:

1. Az utalvány egyszeri résztvételre jogosít az utalványon megadott számú résztvevővel, egy a www.exittheroom.hu oldalon meghirdetett időpontok közül.
2. Az online rendszerben történő foglalás az utalvánnyal végleges, ennek visszavonása nem lehetséges.
3. Az foglalt időpont be nem tartása (igénybevételének elmulasztása) esetén a kibocsátó alternatív időpontot felajánlani nem köteles.
4. Az utalvány készpénzre nem váltható, kizárólag fizetőeszközként szolgál a fent nevezett szolgáltatás igénybevétele esetén.
5. Az utalvány vissza nem váltható, be nem cserélhető.
6. Érvényes foglalás leadásával automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
7. Az Exit The Room az utalvány elvesztése vagy a kuponkód harmadik személy általi szándékos eltulajdonítása révén keletkezett anyagi kár esetében felelősséget nem vállal.
8. Esetleges módosítások esetén az üzemeltető adminisztrációs költséget számíthat föl.
9. Az ajándékutalvány a kibocsátás napjától számított 1 éven belül érvényes, az érvényesség meghosszabbítása utólag nem lehetséges.
10. Az utalványok ünnepnapokon és kiemelt időszakban (december 20. és január 10. között) nem érvényesek.

Az Exit the room nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az alábbiakra:
• Hibák vagy hiányosságok a Weboldalon vagy az Exit the room eseményen
• Az Ügyfélszolgálat tanácsai vagy javaslatai
• A játékon vagy a Weboldalon bármely meghibásodás vagy a használat megszakítása

Vásárláshoz a következő adatokat kell megadni:

Név (vezeték, kereszt)
Telefonszám
E-mail cím
Számlázási adatok

A jegy,- és ajándékutalvány vásárlás a Barion fizetési rendszerén keresztül, a helyszínen készpénzes fizetéssel, vagy Paypal rendszerén keresztül működik. Osztott fizetésre nincs lehetőség, a teljes összeget csak egy fizetési móddal lehet kiegyenlíteni! Vásárláskor banki átutalásos opció is választható, ez esetben Felhasználó Exittheroom Kft. bankszámlájára utalja a vásárlás összegét. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A sikeres vásárlásról a Szolgáltató a Felhasználó által megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben értesíti Felhasználót.

Az utalvány többcélú, tehát bármelyik Exit The Room helyszínen, bármelyik játékra felhasználható. A számla az utalványról a beváltást követően, tehát a szolgáltatás igénybevétele után kerül kiállításra.

Irányadó jog, felügyeleti szervek:
Az Üzemeltető és Felhasználó közötti jogviszonyra a Magyar jog irányadó. A felek esetleges jogvita esetén, hatáskörtől függően kikötik az Üzemeltető székhelye szerinti, hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét.
A Szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: 1364 Bp., Pf. 144; fogyved_kmf_budapest@nfh.hu