Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT
Az Exit The Room játékszobák szolgáltatásait csoportok, de kisebb létszámú 2-6 egyéni játékosok is igénybe vehetik.
Az Exit The Room játékszobáit és szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére használhatja.

A játékszobák szolgáltatásait 14 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetik igénybe. 10 éven aluli gyerekeknek a játék nem javasolt.

A játék díja helyszínenként, pályánként, időszakonként eltérhet, amely a játék kiválasztása során a weboldalon látható, illetve a rendszerüzenetekben feltüntetésre kerül.

Az időpontfoglalás során Felhasználó (későbbi Játékos) által megadott adatokat a játék időpontjának azonosítása, esetleges módosítások, valamint a számla kiállítása érdekében kezeli Szolgáltató.
Amennyiben Felhasználó feliratkozik a Hírlevélre, úgy az előbbieken túlmenően Szolgáltató személyre szabott ajánlatokkal is megkeresheti őt.
Felhasználó adatainak ilyen célú felhasználását bármikor megtilthatja. Amennyiben már nem tart igényt a hírlevélre, és törölni szeretné magát a hírlevélküldő adatbázisból, úgy a kiküldött hírlevek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva teheti ezt meg. A cím ilyenkor automatikusan törlődik a rendszerből. Természetesen egyedi kérés esetén is töröljük Felhasználót az adatbázisból, mely kérését a news@exittheroom.com címen jelentheti be. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

Alkoholos-, pszichoaktív anyagtól való befolyásoltság esetén a belépés nem lehetséges.
Dohányzás és nyílt láng használata az egész objektum területén tilos.
Mindenféle szúró, -vágó,- és egyéb sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősülő tárgyat a játéktérbe behozni tilos.
Különböző fények,- zseblámpa, - vaku és villanófény- mobiltelefon által kibocsátott fény használata a játékszobákban nem ajánlott, mert csökkentheti a játékélményt.

Azok a személyek, akik súlyos betegségben szenvednek /pl. szív,- epilepszia,- pánikbetegség /, esetleg betegségük állapotát rontó tényezők állhatnak fenn a játékszobák szolgáltatásainak igénybevételénél, kérjük, hogy ne játsszanak - az egészségük érdekében.

Azok a játékosok, akik nem tesznek eleget az általános szabályzatban foglaltaknak, vagy nem követik a játékmesterek utasításait, azonnal kizárásra kerülnek a játék további menetéből és szükség esetén az eljárást is megindítjuk ellenük.