Ha már megjártál jópár szabadzlószobát akár máshol, bizonyára már a kihívást keresed a játékban. Hogy megtaláld, bemutatunk néhány nehezebb budapesti szabadulószobát.

 

Madness szabadulószoba

Csakúgy, mint a kezdő játékosoknak ajánlott Zombie szobában, itt is az őrült professzor eszén kell túljánia a csapatnak, aki ebbe a szabadulószobába merészkedik.

Van egy jó és egy rossz hír a professzorral kapcsolatban: 

A jó hír  az, hogy elmegyógyintézetben van. A rossz, hogy ő vezeti!

Állítása szerint pszichiátriai kutatásokat végez. A kutatás célja viszont egyelőre ismeretlen, mert még egy “önkéntes” sem tért még vissza.

A küldetésetek, hogy beépüljetek a kísérleti alanyok közé és kiderítsétek, hogy min dolgozik a professzor. A kapun átlépve elindul a visszaszámlálás és 60 percetek van megfejteni a labor titkát és megakadályozni az Őrült Professzort a tervének végrehajtásában.

Ehhez a pályához készítettünk egy előtörténetet is, amellyel már online elkezdhettek ráhangolódni a játékra.

Bomb szabadulószoba

Láttál már bomba-hatástalanítást filmekben? Szerinted hogy van, hogy valahogy mindig eltalálják, melyik zsinórt kell elvágni? És ráadásul mindig az utolsó pár másodpercben sikerül megmenteni a világot....

Na, a Bomb szoba nem ilyen!

Itt ha a szerencsére bízod magad, akkor bizony pórul fogsz járni, mert ez nem egy ZS kategóriás akciófilm, hanem az egyik legizgalmasabb pálya, amit valaha építettünk. Ráadásul az építés óta eltelt 5 évben folyamatosan tökéletesítettük.

A szabadulószobába lépve 1962. októberében, a kubai rakétaválság évében találod magad. A szembenálló felek között pattanásig feszült helyzetben egy renegát ügynök megszerzett egy atomfegyvert és azt tervezi, hogy kirobbantja, vagy legalábbis felgyorsítja saját szakállára harmadik és egyben utolsó világháborút.

Egy titkos bunkerben építette ki főhadiszállását és bármelyik pillanatban megnyomhatja a piros gombot. A csapat feladata, hogy megakadályozza ebben, mielőtt az idő elfogy.