Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Bürs (Vlbg)
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Anglia
Manchester
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide
Kedves Vendégeink! A játékainkon való részvételhez oltási/védettségi igazolás nem szükséges!
ÜDVÖZLÜNK
GREENHEAVEN-BEN
ARG
JÁTÉK, A JÁTÉK ELŐTT
Ha szeretnéd felfedezni a Madness előtörténetét, akkor ez pont neked való. Ismerd meg a pálya hátterét, hogy a játék már az előtt elkezdődhessen, mielőtt belépnétek a szobába.
Tovább
ARG
1. AZ INTÉZET
GreenHeaven szigete számtalan titkot őriz magában már nagyon, nagyon hosszú idők óta, ami alól a Heaven Falls-i Elmegyógyintézet sem kivétel. Hogy kik voltak az alapítói nem tudni, de azt igen, hogyan tett szert ijesztő és misztikus vonásaira. Az évek alatt sokan szórták rá átkaikat, a helybéliek pedig elidegenedtek tőle, vagy bárkitől, aki csak kapcsolódott hozzá.
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
Az intézet renoméja drasztikusan hanyatlásnak indult 1981-ben, egy megmagyarázhatatlan baleset kapcsán, amikor betegek haltak meg, vagy tűntek el a feledés homályában. Ezek után nem maradt sok választása az Intézetet vezető Ackerwood professzornak, bezárta az őrület kapuit, a maradék betegsereget pedig átszállították más helyekre, legalábbis úgy tűnt.

Azonban a pletykák és rémtörténetek nem szűntek meg teljesen. Továbbra is hallani rosszindulatú híreszteléseket, kísértet történeteket, vagy akár régebbi hírarchívumokban is találni feljegyzéseket a történtekről.
Tovább
?
Végignézted a képeket? 1/4
2. BALJÓS ESEMÉNYEK
1981 nyarán a GreenHeaven Chronicles bizarabbnál bizarabb szalagcímekkel tette még ismertebbé és talán örökre átkozottá az Intézet!
Ackerwood professzor eltűnt a színről. Titkos kísérleteire sosem derült fény, no nem mintha bárki is kutakodni akart volna az őrületes események láncolata között. Félő volt, hogy sötét vészjósló árnyai ismét a vidékre telepednek. Ezért hát jobbnak látta mindenki a múlt feledésbe temeteni a történteket.
Tovább
?
Végigolvastad a cikkeket? 2/4
3. Hátra maradt titkok
A professzor rémtettei, a kísérletek következményei azonban nem hagyták, hogy megfeledkezzenek róluk. Időről időre előbújtak a sötétséggel átitatott falak közül. Világossá vált, hogy a doktor a gyógyulásra vágyókat elmekísérleteivel még mélyebbre taszította a végleges őrületbe. A helyiek élénken emlékeztek egy Peter nevű férfira, aki az intézetből szökött meg. Sokan látták a város utcáin bolyongani, amíg el nem tűnt a környező erdőben. Ackerwood a legnagyobb sikerének tartotta, de aki látta azt az embert, annak inkább egy zavarodott, menekülő vad jutott róla eszébe. Azóta sem látta őt senki a környéken.
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
Tovább
?
Le tudod takarítani a leveleket? 3/4
TALÁLD MEG A KÉRDÉST ÉS
MEGLELED A VÁLASZT IS!
ARG
ARG
GRATULÁLUNK!
TELJESÍTETTED AZ ELŐTÖRTÉNETET!
TARTOGATUNK MÉG
EGY MEGLEPETÉST!
A pályán elrejtettünk egy különleges ajándékot
leendő játékosaink részére, egy rövid kis olvasmányt,
mely a pálya történetéhez tartozik.

A képregényt a Madness pályán találjátok,
a megszerzéshez szükséges kód: 6006
KÖSZI SZÉPEN, FOGLALOK
* A Madness pálya csak Debrecenben érhető el.