Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide
ÜDVÖZLÜNK
GREENHEAVEN-BEN
ARG
JÁTÉK, A JÁTÉK ELŐTT
Ha szeretnéd felfedezni a Madness előtörténetét, akkor ez pont neked való. Ismerd meg a pálya hátterét, hogy a játék már az előtt elkezdődhessen, mielőtt belépnétek a szobába.
Tovább
ARG
1. AZ INTÉZET
GreenHeaven szigete számtalan titkot őriz magában már nagyon, nagyon hosszú idők óta, ami alól a Heaven Falls-i Elmegyógyintézet sem kivétel. Hogy kik voltak az alapítói nem tudni, de azt igen, hogyan tett szert ijesztő és misztikus vonásaira. Az évek alatt sokan szórták rá átkaikat, a helybéliek pedig elidegenedtek tőle, vagy bárkitől, aki csak kapcsolódott hozzá.
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
Az intézet renoméja drasztikusan hanyatlásnak indult 1981-ben, egy megmagyarázhatatlan baleset kapcsán, amikor betegek haltak meg, vagy tűntek el a feledés homályában. Ezek után nem maradt sok választása az Intézetet vezető Ackerwood professzornak, bezárta az őrület kapuit, a maradék betegsereget pedig átszállították más helyekre, legalábbis úgy tűnt.

Azonban a pletykák és rémtörténetek nem szűntek meg teljesen. Továbbra is hallani rosszindulatú híreszteléseket, kísértet történeteket, vagy akár régebbi hírarchívumokban is találni feljegyzéseket a történtekről.
Tovább
?
Végignézted a képeket? 1/4
2. BALJÓS ESEMÉNYEK
1981 nyarán a GreenHeaven Chronicles bizarabbnál bizarabb szalagcímekkel tette még ismertebbé és talán örökre átkozottá az Intézet!
Ackerwood professzor eltűnt a színről. Titkos kísérleteire sosem derült fény, no nem mintha bárki is kutakodni akart volna az őrületes események láncolata között. Félő volt, hogy sötét vészjósló árnyai ismét a vidékre telepednek. Ezért hát jobbnak látta mindenki a múlt feledésbe temeteni a történteket.
Tovább
?
Végigolvastad a cikkeket? 2/4
3. Hátra maradt titkok
A professzor rémtettei, a kísérletek következményei azonban nem hagyták, hogy megfeledkezzenek róluk. Időről időre előbújtak a sötétséggel átitatott falak közül. Világossá vált, hogy a doktor a gyógyulásra vágyókat elmekísérleteivel még mélyebbre taszította a végleges őrületbe. A helyiek élénken emlékeztek egy Peter nevű férfira, aki az intézetből szökött meg. Sokan látták a város utcáin bolyongani, amíg el nem tűnt a környező erdőben. Ackerwood a legnagyobb sikerének tartotta, de aki látta azt az embert, annak inkább egy zavarodott, menekülő vad jutott róla eszébe. Azóta sem látta őt senki a környéken.
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
ARG
Tovább
?
Le tudod takarítani a leveleket? 3/4
TALÁLD MEG A KÉRDÉST ÉS
MEGLELED A VÁLASZT IS!
ARG
ARG
GRATULÁLUNK!
TELJESÍTETTED AZ ELŐTÖRTÉNETET!
TARTOGATUNK MÉG
EGY MEGLEPETÉST!
A pályán elrejtettünk egy különleges ajándékot
leendő játékosaink részére, egy rövid kis olvasmányt,
mely a pálya történetéhez tartozik.

A képregényt a Madness pályán találjátok,
a megszerzéshez szükséges kód: 6006
KÖSZI SZÉPEN, FOGLALOK
* A Madness pálya csak Debrecenben érhető el.