Magyarországon is egyre többen keresnek valami bizsergető és izgalmas programot Halloween-re, nekik is ajánljuk tematikus szabadulószobáinkat, ráadásul most kedvezménnyel (kuponkód a cikkben).

A Halloween az angolszász országokban számít inkább kiemelt ünnepnek, Magyarországon csak az utóbb években kezdett elterjedni. Nem akarunk abba a vitába belemenni, hogy itthon helyette csak Mindenszentek van - ezt bizonyára megteszik majd ismerőseid a Facebook üzenőfalon. Ami viszont biztos, szeretnénk, hogy akkor is jól érezd magad és ebben igyekszünk segíteni.

Ezért most a HALLOWEEN21 kuponkódot felhasználva 20% kedvezménnyel fogalhatod le bármelyik szabadulószobánkat.

Ha szeretnél te is egy modern kori Halloween történet részesévé válni, akkor talán a legjobb választás a hangulatos Zombi szabadulószoba. Zombi pályánkon nem kisebb feladat áll előtted, mit hogy megakadályozz egy zomobi-apokalipszist. A történet szerint egy őrült professzor kifejlesztett egy vírust mely azzal fenyeget, hogy az egész emberiséget zombivá változtatja. Szerencsére létezik egy antiszérum is, azonban annak összetevőit egyedül csak ő ismeri. Miután a vírust az emberiségre szabadította, laborját pánikszerűen hagyta el, és azóta sem találják. Így félő, hogy a titokra már soha nem derül fény. Hacsak egy bátor és elszánt csapat nem képes rájönni a vakcina összetevőire a laborban hagyott nyomok alapján. Ezek lennétek ti, a tét pedig ebben a játékban nem kevesebb, mint az emberiség megmentése.


Ha készen állsz a küldetésre, akkor már most foglalhatsz időpontot Zombi szabadulószobánkba, mely az egyik belépő szintű pályának, így kezdő játékosoknak is bátran merünk ajánlani. Ha pedig nehezebb faladtara vágysz, még mindig körülnézhetsz másik 11 szabadulószoba között.