Van egy tuti tippünk, a karácsonyi ajándékozásra. Válaszd az élményajándékot és szabadulószobákat a megszokás helyett karácsonykor is!

Tavaly ilyentájt már bebizonyítottuk neked, hogy egy szabadulószobás kaland sokkal-sokkal jobb ajándék, mint egy zokni. Tényleg. Ha nem hiszed, járj utána! Idén viszont valami igazán különlegeset adunk: 30% kedvezményt a karácsonyi ajándékutalványokból.

Szabadulószoba kupon karácsonyra

Az ajándékozásban talán az a legizgalmasabb, amikor a szeretteid még csak éppen hozzáláttak kibontani a csomagot és nem tudják, hogy mi is lehet benne. Ezek az izgalmas pillanatok azok, melyek igazán megfizethetetlenek, na meg az, ha a meglepetésed betalált.

Ezt az izgalmat tudod elnyújtani egy szabadulószoba-utalvánnyal, amikor nem csak az ajándékozást megelőző percek vannak teli várakozással és meglepetéssel, hanem a játékkal töltött idő is. Soha nem tudhatod, hogy egy szabadulószobában mi vár rád, és milyen érdekes akadályokkal kell szembenézned.

Együtt töltött idő

Az ember életében talán az ideje a legértékesebb. Ennél nem tudsz drágábbat venni és így ajándékozni sem. Szeretteidért, családtagjaidért akkor teszed a legtöbbet, ha magadat, az idődet ajándékozod nekik. Egy közösen átélt kaland olyasvalami, amit nem lehet pénzben kifejezni és talán nem is kell. Az élmények lesznek azok, melyek összekötnek majd és kitartanak az ünnepek után is.

A szabadulószobák, akárcsak például a társasjátékok, garantálják a minőségi együtt töltött időt és közelebb hoznak titeket egymáshoz. Ez pedig pont az, amire mindenkinek szüksége van - és nem csak karácsonykor.

Lepd meg szeretteid egy szabadulószoba ajándékutalvánnyal és tedd a karácsonyt igazán különlegessé! Ja, és fogadd el a mi ajándékunkat is nektek, használd a “XMAS1830” kuponkódot a megrendeléshez!