Sokan kérdezték mostanában, hogy érdemes-e párban nekifutni a valamelyik szabadulószobánknak? Vajon mennyire lehet nehéz ketten megoldani az összes feladványt?

A kijutós játék alapvetően csapatsport. A minimális csapatméret 2 fő, a maximális nálunk pedig városonként és pályánként eltérő, de általában 6 fő környékén mozog. Erről a foglalás során, a jegyek kiválasztásakor kaphatsz részletesebb információt. Az optimális csapatméret 4-6 fő, hiszen a csapatmunka ekkor érvényesül a legjobban, és az ár is ilyenkor a legkedvezőbb. Illetve alapvetően elmondható, hogy a feladványok megoldása annál nehezebb, minél kevesebben vagytok.

Szabadulószoba 2 főre

Mire lehet számítani, ha ketten játszotok? Alapvetően arra, hogy fel kell kötni a nadrágotokat ahhoz, hogy sikerrel vegyétek a szabadulószobában elétek kerülő akadályokat. A tapasztalat azt mutatja, hogy a Bomba szobánk a legnehezebb, a Zombi pedig a legkönnyebb, így ha ketten jönnétek, akkor érdemes a zombikkal próbálkozni. 2 fő esetén mindig egy kicsit nehezebb lesz megtalálni az elrejtett nyomokat és rájönni a megoldásra, de azért koránt sem lehetetlen.

Szabadulószoba pároknak

Valentin napokon hagyományosan szoktunk valamilyen akcióval készülni, se az év többi napján sem utolsó ötlet a kijutós játék, ha valami szokványostól eltérő randihelyszínt keresel.

A szabadulószobában amúgy is villámgyorsan kiderül mindenkiről, hogy milyen csapatjátékos. Hamar megtudod, hogy párod hogyan kezeli a nyomást és a rázósabb szituációkat. Látni fogod azt is, mennyire lehet rá számítani, és hogy hogyan tudjátok közösen venni az akadályokat.

Ne érts félre, nem azt akarjuk, mondani, hogy egy kijutós játék elegendő a másik ember megítéléséhez, de a fentiek miatt egy első randi helyszínének pont nagyon is jól jöhet egy szabadulószoba. Nyugodtan veheted intő jelnek azt, ha a szabadulószobában nem tökéletes köztetek az összhang. Ha viszont itt is felhőtlenül jól érzitek magatok, sokat nevettek együtt és egymáson, akkor szinte biztos, hogy jó úton haladtok nem csak a szabadulás, hanem a kapcsolat folytatása felé is.