Közeleg a Valentin nap. Lehet, hogy te is, sokakkal együtt, azon vakarod a fejed, hogy idén mi lehetne a megfelelő ajándék. A kijutós játék tartalmas együtt töltött időt és még sok mást kínál, ráadásul egyáltalán nem giccses.

Lehet, hogy elsőre azt hiszed, hogy nincs annál rosszabb ötlet, mint egy pincében bezárva tölteni a Valentin napot kedveseddel. Ez azonban csak elsőre tűnik így. Ha így lenne, akkor korántsem lennének ennyire népszerűek a kijutós játékok.

A kijutós játékokról

A szabadulószobás kaland nem egyszerűen a bezártsággal egyenlő, ennél sokkal összetettebb dologról van szó. Nagyon röviden összefoglalva, a játék során rejtvények és fejtörők sorát kell megoldanod, melyek végül elvezetnek a megoldáshoz.

Akkor való neked a szabadulós játék, ha szívesen teszed próbára a logikai és problémamegoldó készséged. Egyszerre izgalmas egyéni kihívás és magával ragadó csapatjáték. Ez a nem mindennapi játék több százezreknek segített már abban, hogy felfedezzék szunnyadó képességeiket és olyan oldalát ismerjék meg csapattársaiknak, melyre korábban nem is gondoltak.

Magyarul a kijutós játék a legtöbbet hozza ki belőled és emberi kapcsolataidból is.

Így ismered meg párod a szabadulószobában

A szabadulós játékban villámgyorsan kiderül mindenkiről, hogy milyen csapatjátékos, nincs ez másképp a pároddal sem. Hamar megtudod, hogy kezeli a nyomást és a rázósabb szituációkat. Hamar látni fogod, mennyire lehet rá számítani, és azt is, hogy hogy viszonyul hozzád, amikor akadályokba ütköztök.

Rosszul hangzik? Lehet. Ha számodra igen, akkor el kell keserítsünk. A párkapcsolat nem egy cukorsziruppal leöntött végtelen Valentin nap, hanem közösen megoldott problémák sorozata.

Ne érts félre, nem azt akarjuk, mondani, hogy egy kijutós játék elegendő a másik ember megítéléséhez, de nyugodtan veheted intő jelnek azt, ha a szabadulószobában nem tökéletes köztetek az összhang.

Ha viszont itt is felhőtlenül jól érzitek magatok, sokat nevettek együtt és egymáson, akkor szinte biztos, hogy jó úton haladtok affelé, hogy a következő Valentin napig érkező akadályokat is könnyen vegyétek a hétköznapokban is.

Ha szeretnéd magatok próbára tenni Valentin napon, itt találod ajándékutalványunkat.