Szeretnéd kipróbálni a kijutós játékot, de nem tudod, mi a megfelelő alkalom? Szerintünk mindig jó ötlet, de adunk néhány tippet, hogy mikor lehet különösen az.

Csapatépítő szabadulószobában

Ha kollégáiddal unjátok már a csapatépítő tréningeket és szeretnétek valamivel feldobni, akkor a szabadulószobákat pont nektek találták ki. Itt biztos nem fogtok unatkozni és lesz egy nagyon jó közös élményetek. Dobd be az ötletet a HR-esnek, vagy a főnöknek és gyertek el játszani!

Születésnapi kijutós játék

Mindig az élmény és az együtt töltött idő a legnagyobb ajándék, ezért szülinapra is jó választás a szabadulószoba. Így olyan meglepetést tudsz ajándékozni családtagjaidnak, barátaidnak, melyre tuti, hogy még évek múltán is emlékezni fognak. Ha jól ismered a szülinapost, akkor könnyű dolgod van, hogy melyik keretsztori tetszene legjobban neki. Ha nem, akkor érdemes egy kicsit puhatolózni nála - persze csak úgy, hogy ne jöjjön rá. Tekintheted ezt az első feladványnak.

Lány- vagy legénybúcsú

Ha már egyszer úgyis összegyűltök a legjobb barátaiddal, akkor itt egy tökéletes program, amit mindannyian élvezni fogtok. Nem annyira ciki, mint mondjuk petrezselymet árulni a Körúton és nem is annyira elcsépelt, mint bérelt limuzinnal tenni egy kört a városban.

Az a jótanácsunk, hogy első programként gyertek kijutós játékot játszani, és csak aztán csapjatok bele az éjszakába. Jobb úgy bemenni a szabadulószobába, hogy mindenki tippon van szellemileg is. Ha viszont már a kilincset is nehezen találjátok, akkor nem érdemes kijutós játékkal próbálkoznotok.

Városnézés

Biztos neked is volt már olyan élményed, hogy az utazás alatt egyszercsak eleged lett a városnézésből, és egybefolytak a nevezetességek. Ha minden szobrot lefotóztál, és minden nevezzetesebb épület előtt van már szelfid, akkor érdemes a napot feldobni egy kijutós játékkal. Főleg az esős napokon.

Számítógépes kijutós játékok helyett

Ha rákattantál a számítógépes játékokra, és szeretnél már valami mást is csinálni, akkor mozdulj ki és próbáld ki a kijutós játékokat élőben is. Hidd el, nem fogsz csalódni! Ráadásul nagyon élethű a grafika is. :) Ha már úgyis gép előtt vagy, akkor foglald le most az időpontot kevesebb, mint egy perc alatt és hívd el barátaidat is, mert együtt mókásabb.