Hamarosan pukkannak a tűzijátékok augusztus 20. apropóján. Van aki örül ennek, és van, aki nem. Elsősorban nekik szánjuk mostani cikkünket és rögtön meg is mutatjuk, hogy miért jobb program a szabadulószoba,  mint a tűzijáték.

Lényegesen olcsóbb

Idén Európa legnagyobb tűzijátékát készülnek Budapestten megtartani, ennek megfelelően alaposan zsebbe nyúlós a dolog. Igaz, hogy az állam fizeti és természetesen nem szednek belépőt vagy ilyesmi, ám a költségeket mégiscsak mi dobtuk össze az adóforintjainkból. 

 

A milliárdos költséghez képest a szabadulószobás kaland sokkal-sokkal olcsóbb, ráadásul a SUMMER21 kuponkóddal most nálunk 5000 Ft-ot még meg is spórolsz a hatfős jegy árából.

 

A szabadulószobábsan nincs tömegnyomor

A lezárás hónapjaiban sokunknak hiányzott a nyüzsgés, ám az ünnepen bőven többen fognak annál kóricálni, hogy mindenki komfortosan érezze magát.

 

Ezzel szemben a szabadulószobában kis csapatokban tudtok barátaitokkal, családtagjaitokkal játszani - anélkül hogy folyamatosan rálépne valaki a lábatokra. Ráadásul a kommunikáció is gördülékenyebb, ez tényleg egy jó közös program, ahol tudtok egymásra figyelni és nem csak együtt hömpölyögni a tömeggel. Ráadásul jó eséllyel a dugót is el tudod kerülni.

 

Mindegy, milyen az időjárás

Páran még emlékeznek talán a 2006-os tűzijátékra, melynek egy hatalmas vihar vetett véget. Nem is ez a megfelelő kifejezés, leszakadt az ég, és hatalmas pánik lett a tömegben, ahogy mindenki fejvesztve menekült volna. Sokkoló volt még olvasni is a történtekről.

 

Az időjárás úgy tűnik, hogy kegyes lesz most 20-án - ám a szabdulószobákat esőbe-szélben, hóban-fagyban is pont ugyanúgy lehet látogatni, ezért még egy pont oda.

 

Bárhogy is döntesz, a hosszú hétvégére jó pihenést és feltöltődést kíván neked az Exit The Room csapata!