Biztos te is sokat vakartad már a fejed azon, hogy mi lehet a tökéletes randi helyszín, ezért adunk egy tippet: szabadulószoba.

Elsőre talán furcsa ötletnek tűnik, és való igaz, a szabadulószobák közel sem olyan romantikusak, mint az Eiffel-torony naplementében, azonban mégis megér egy próbát a dolog. Persze a kézenfogva andalgásnak is megvan a maga varázsa, azonban mégsem adja ugyanazt az élményt, mint egy közösen átélt kaland. Ebben pedig a szabadulószobák verhetetlenek.

Közös kaland a szabadulószobában

A szbadulószobákban a játékosok kölcsönösen egymásra vannak utalva. A siker kulcsa a köztük lévő hatékony kommunikáció és együttműködés. Legyen szó hatfős csapatról, vagy egy párról ez a dolog ugyanúgy működik. Egy randinál annyiban más a helyzet, hogy ketten még jobban kell igyekezni.

Pont ezért használják a szabadulószobákat csapatépítőkön is, felgyorsítja azt a folyamatot, hogy a játékosok megismerjék egymást, bízzanak a másikban és közösen tegyenek egy-egy cél eléréséért. Ezek mind-mind olyan hozományai a játéknak, melyek egy párkapcsolathoz is nagyon sokat hozzá tudnak tenni.

Páratlan élmény pároknak

A szabadulószobában villámgyorsan kiderül mindenkiről, hogy milyen csapatjátékos, mennyire megy vele gördülékenyen az együttműködés. Ráadásul azt is hamar látni fogod hogy párod hogyan kezeli az izgalmakat és a játékban ránehezedő nyomást. Feltűnik majd, mennyire lehet rá számítani, és hogy hogyan tudjátok közösen venni az akadályokat.

Persze azért nem akarjuk azt mondani, hogy egy kijutós játék teljesen elég ahhoz, hogy megismerj egy másik embert, azonban segít felgyorsítani ezt a folyamatot. Olyan tulajdonságot is felfedezhettek egymásban, ami mondjuk egy vacsoránál, vagy egy pohár bor mellett nem feltétlenül jön elő.

Emiatti például első randi helyszínének tökéletes lehet egy szabadulószoba. Nem kell persze túlgondolni, de nyugodtan veheted intő jelnek azt, ha a szabadulószobában nem tökéletes köztetek az összhang. Ha jól érzitek magatok együtt, akkor szinte biztos, hogy jó úton haladtok nem csak a szabadulás, hanem a kapcsolat folytatása felé is. Szóval bátran vessétek bele magatok a szabadulószobákba randiprogramként is!