A szabadulószobák megszállottja vagy és nehezen töltesz el napokat játék nélkül? Akkor ezek a logikai játékok is biztos bejönnek majd neked. Hogy ne maradj soha fejtörők nélkül, ajánlunk pár izgalmas logikai játékot mobilra.

What’s in the box?

Ha egy olyan logikai játékot keresel, amiben még a feladat sem egyértelmű, akkor megtaláltad. A készítők csavartak egyet a játékmeneten és legfeljebb csak utalást találhatsz rá, hogy mit is kellene egy-egy pályán csinálni. A játék pár első pályája elég könnyű, így gyorsan rá lehet kapni az ízére, ám, ahogy a szintek emelkednek, úgy az agyunkat is egyre jobban meg kell erőltetni. Jelek lehetnek a dobozban, a dobozon. Olykor ez a pálya száma is lehet, vagy geometriai fejtörő, adott esetben pedig egy díszítés az, ami ad némi támpontot.

 

Flow Free

Ez a játék annyira addiktív, mint amennyire egyszerű (legalábbis eleinte). A történet annyi, hogy azonos színű pöttyöket kell összekötni úgy, hogy  vonalak ne keresztezzék egymást. Eleinte ez persze pofonegyszerű, ám, ahogy sokasodnak a pontok, úgy válik a játék egyre nehezebbé és nehezebbé. Pont ez benne a szép.

 

Triple Town

Egyszerűen cuki logikai játék. Még azok a mackók is halál cukik, akik abban próbálnak megakadályozni, hogy megépítsd a kis városkádat. A rövid pályák mindegyikén egy várost kell felépítened mégpedig úgy, hogy három elemet összerakva kapsz egy újat. Például három bokorból egy fát. Így juthatunk el szépen kastélyokig és katedrálisokig is, de a lépések száma természetesen korlátozott.

 

The Room: Old Sins

A The Room trilógia története még 2012-ben kezdődött. Maga a játék tulajdonképpen egy online szabadulószoba, mely számtalan díjat besöpört megjelenése óta. Népszerűségét pedig az is mutatja, hogy három is készült már belőle. Illetve eddig, ugyanis 2019-ben fog megjelenni a műfajteremtő játék folytatása. Sajnos, úgy néz ki, hogy csak iOS-en.

Sky

Szintén 2019 ígéretes logikai játékának tűnik az elsősorban látványvilágával hódító Sky. A játék egyfajta közösségi utazás, amiben barátainkkal együtt fedezhetünk majd fel egy titokzatos felhők feletti királyságot logikai feladványok megoldásával.

Még több kalandot szeretnél?

Akkor próbáld ki szabadulószobáinkat és tapasztald meg a logikai játékokat mobil helyett a valóságban is! Foglalj most időpontot!