Gondolkoztál már azon, hogy mennyire lehet nehéz megszökni egy börtönből? Eláruljuk: nagyon. A Prison szabadulószobát ezért tapasztaltabb játékosoknak ajánljuk.

Szökj meg a börtönből büntetlenül

Tudtad, hogy Németországban és Ausztriában nem büntetik a börtönből való szökési kísérletet? Azért van így, mert a hatóságok úgy gondolják, hogy alapvető emberi ösztön, hogy a bebörtönzött próbál szabadulni, és ezért nem is vonható felelősségre. Ezt törvény mondja ki 1880. óta. Nem rossz ugye? Talán ennél is keményebb sztori az, amikor egy alabamai rab pusztán egy üveg mogyorókrém segítségével szabadult ki börtönéből. Ehhez a szabadulószobához viszont talán még ennél is nagyobb leleményre lesz szükségetek.

Prison szabadulószoba

A küldetés során börtönben találjátok magatokat és a cél igen egyszerű: kijutni belőle. A megoldás viszont ennél sokkal bonyolultabb. Nincs se ásótok, se reszelőtök, úgyhogy a klasszikus szökési módokat gyorsan el is lehet felejteni. Emellett pedig gyorsan kell új megoldással előállni, mert itt bizony gyorsan elrepül az a 60 perc, ami alatt teljesíteni kell a küldetést.

A Prison szobát 3 ország 9 városában tettük elérhetővé, köztük Budapesten és Debrecenben. A játékosok véleménye alapján egy izgalmas, kihívásokkal teli játék vár rád is benne.