Az előző cikkben láttuk, hogy a szabadulószoba egy olyan élmény, ami jó ajándék lehet nőnapra is. A mi ajándékunk pedig egy 25%-os akció.

Élményajándék nőnapra

Egy élmény mindig maradandóbb ajándék, mint pl. egy virág, ami hipp-hopp elhervad. Egy a szabadulószobás kaland ugyan szintén nem tart örökké, az élmény emléke viszont később halványul el, mint ameddig egy virágcsokor húzza.

Az élményajándékokra hatalmas a kereslet az utóbbi években és az élményajándékok piaca külön kis iparággá nőtte ki magát. Nőnap mellett születésnap, évforduló vagy bármilyen nevezetes alkalom között érdemes körülnézni köztük, hogy elkerüljük a sablonos megoldásokat.

Bár mostanában futott fel és lett nevesítve az élményajándék, maga a szándék nem ennyire újkeletű: egy hangverseny, koncert, utazás, de még egy mozijegy is simán besorolható az élményajándékok kategóriájába. A dolog kulcsa az, hogy mennyire ismerjük a megajándékozottat és tudunk neki olyan élmény választani, amitől biztosan repesni fog.

Szabadulószobás élmény

A kijutós játékok azoknak valók, akik szeretik megtornáztatni az agyukat és az aktív kikapcsolódást. Ezen felül az sem baj, ha nem ijednek meg a csapatjátéktól és szívesen működnek együtt másokkal egy közös cél érdekében. Minden szabadulószoba egy izgalmas történet, melynek a játékosok a főszereplői és csak rajtuk múlik, hogy alakul a kaland.

Egy játékra lehet küldetésként is tekinteni, ugyanakkor a cél nem csupán a nyomok felfedezése és a feladatok megoldása, hanem az, hogy ne csak a kijutáshoz vezető utat találja meg a csapat, hanem egymáshoz is közelebb kerüljenek. Ezért lehet egy ilyen játék ideális nőnapi ajándéknak is. 

Ha ebben gondolkozol, adunk egy kis segítséget: használd a NŐNAP kuponkódot és foglalj most 25% kedvezménnyel!