Ha pároknak keresel élményajándékot így az esküvői szezon kellős közepén vagy csak úgy, akkor adunk pár ötletet.

 

Romantikus wellness hétvége

Ajándékozd meg a párt egy luxus wellness szállodai tartózkodással, ahol élvezhetik a masszázsokat, a pezsgőfürdőt és a pihenést. Választhatsz olyan helyszínt, ahol termálvizes medencék, szaunák és egyéb wellness szolgáltatások is elérhetők. Bár nem ez a legötletesebb élményajándék, azért kevesen vannak, akik nem örülnek neki.

Gasztronómiai élmények

Foglalj egy exkluzív vacsorát a párnak egy különleges étteremben vagy egy gasztronómiai túrát, ahol különböző helyi ételeket és italokat kóstolhatnak. Ilyen lehet például egy borkóstoló, vagy egy hangulatos rooftop-bár a város tetején. 

 

Kalandok vízen

Egész széles programok kínálatát lehet találni a vizes kalandoknak. Kezdve egy romantikus budapesti sétahajózással a közös kenutúrán át a raftingig. Így a pár vérmérsékletének megfelelően találhattok olyan programot, ami ajándékként a legnagyobb örömet okozza nekik.

 

Kalandok levegőben

Ahogy a vízen, úgy a levegőben is élményajándékok széles tárházát találhatjátok. A legkalandosabb tandemugrástól vagy siklóernyőzés től kezdve egy nyugalmas romantikus sétarepülésig. De itt van a városligeti hőlégballon is, ami tökéletes szelfiszpotként is működik a városban.

 

Szabadulószoba pároknak

A szabadulószobák páros élményajándékként is tökéletesen működnek. Egy ilyen kaland Során a pár tagjai egymásra vannak utalva és egy új inspiráló környezetben mélyíthetik el a kapcsolatukat és fedezhetik fel társuk új oldalát és olyan rejtett képességeit, melyek a hétköznapok során eddig rejtve maradtak.

 

Közös alkotás párosan élményajándéknak

Egy workshop, ahol a pár közösen tanulhat valami új izgalmas hobbit, nagyon jó élményajándék lehet. Ilyen mondjuk egy egzotikus főzőtanfolyam, vegy kézműves foglalkozás. De akár az élményfestést is ki lehet próbálni, ahol az élmény mellett a pár közösen tudja elkészíteni saját műalkotását.