Ha az idei Valentin-napon elrugaszkodnál, a csoki-virág ajándékkombótól és aktív kikapcsolódást keresel, akkor van számodra egy-két ötletünk. (És szuper kuponkódunk is hozzá.)

Páros festés

Ha valami olyan ajándékot szeretnél erre a napra, ami nem csak élményt ad, hanem kézzelfogható és a maradandó emlék is marad utána, akkor a páros festés ideális választás lehet. Némi szépérzék nem árt a programhoz, különösebb rajz-, vagy festőtudás nélkül, viszont simán bele lehet vágni. A páros festés igazán tartalmas 2-3 óra lehet Valentin-napon, ráadaásul a közösen készült kép lakásotok dísze lehet, és ki tudja, talán még az unokáknak is büszkén tudjátok majd mutogatni.

Az Alkotásutcában ráadásul most 15% kedvezménnyel tudsz időpontot foglalni páros festésre a VALENTIN kuponkóddal.

VR élmény

Ha a művészet helyett a közöas jövőtök mellett a technológia jövője is izagatja a fantáziátok, akkor egy VR játék tuti Valentin-napi program lehet. A virtuális valóságban tényleg minden lehetséges és rengeteg játék vár rátok, ha fel szeretnétek fedezni.

Ha ketten közösen lépnétek át a jövőbe, akkor most a Badchicken-nél - szintén a VALENTIN kuponkóddal - 15% kedvezménnyel tudjátok megtenni.

Szabadulószoba

Persze mi is gondolunk rátok ezen a Valentin-napon is, hiszen egy szabadulószobáas kaland nem csak csapatépítőnek, hanem randinak is ideális lehet. A közös feladatok és a megoldsuk utáni közös siker egy olyan élmény lehet, am közelebb hoz titeket egymáshoz. Ráadásul a szabadulószobákban a játékosok mindig egy új ismeretlen képességüket is fel tudják használni a fejtörők megoldása során, ami segít abban, hogy jobban megismerjétek egymást.

 

Valentin-nap alkalmából pedig nálunk is 20% kedvezménnyel foglalhattok. A kuponkód pedig (láss csodát) itt is “VALENTIN”.