Valentin nap közeledtével lehet, hogy te is épp ajándékon töröd a fejed. Vajon idén meg mered húzni a váratlant? A szabadulószoba tartalmas együtt töltött időt és még sok mást kínál, ráadásul egyáltalán nem giccses és nem is elcsépelt, mint egy plüssmaci, édesség, lufi, vagy virágcsokor.

Páros élmény a szabadulószobákban

A szabadulószoba nem csak Valentin napon ideális randihelyszín. A közös kaland nem csak a kollégákat, baráti társaságokat, hanm a párokat is közelebb hozza egymáshoz. A váratlan helyzetek, közös nevetések, és az együttes sikerélmény mind-mind olyan elemei a játéknak, ami egy párkapcsolatot is megerősít.

Érdekes tapasztalat, hogy hogy veszitek kettesben az akadályokat. Ha a szabadulószobában is felhőtlenül jól érzitek magatok, sokat nevettek együtt és egymáson, akkor szinte biztos, hogy jó úton haladtok affelé, hogy a következő Valentin napig érkező akadályokat is könnyen vegyétek a hétköznapokban is.

Egy kis romantika

Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy nem kell egy kis romantika ezen a jeles napon. Sőt, r is teszünk egy lapáttal!

Különleges Valentin napi csomagunkban romantikus dekorációval, pezsgővel, csokival várunk Titeket. Ehhez annyit kell csak tenned, hogy két fős foglalásnál használod a VALENTIN kuponkódot.