Ha kijátszottad már az összes szabadulószobát Debrecenben, és még mindig nem volt elég, akkor van egy jó hírünk számodra: nyitottunk két újat.

 

Két új szabadulószoba, két új kaland

Mindkét új szabadulószoba egy egzotikus kalandra csábít. A Múmia szabadulószobában az ókori Egyiptom elfeledett titkai nyomába eredhetsz,

a Jungle szabadulószobában pedig - láss csodát - dzsungel szövevényes rejtélyeibe vetheted bele magad.

Kinek ajánljuk az új szabadulószobákat?

Alapvetően azt szoktuk mondani, hogy a szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. Próbára teszi logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Mindez igaz  két új szabadulószobánkra is, azon túl, hogy egyedi hangulatuk segít abban, hogy jobban beleéld magad a kalandba és így az élmény még inkább magával ragadó.

Mivel a szabadulószobák “egyszer használatosak”, így elsősorban az olyan rutinos játékoasink számára ajánljuk az új szabadulószobákat, akik már korábban végigjátszották pályáinkat. Emellett akár kezdők számára is élmény lehet a két új szoba,, hiszen nem állítottunk megoldhatatlan feladatokat a játékosok elé.

Ezúttal is tartottuk magunkat ahhoz, hogy a szabadulószobáink ne félelmetesek, hanem izgalmasak legyenek, így akár gyerekek számára is egy jó program lehet mindkét új szabadulószoba.

Most, nőnap közeledtével pedig 25% kedvezménnyel tudtok foglalni a NŐNAP kuponkód használatával a két új szobába is.