Egy szabadulószobás kaland igazán üdítő kikapcsolódás lehet ebben a nagy melegben. Ha igazán tapasztalt játékos vagy, és szívesen hűvösre tennéd magad, akkor a Prison szabadulószobát ajánljuk neked, ami az egyik legnehezebb pályánk és 3 ország 9 városában, köztük Budapesten és Debrecenben,  tehetik benne magukat próbára a játékosok. Mert egy börtönből megszökni bizony nem egyszerű feladat.

Megszökni a börtönből

Egy börtönből megszökni sehol sem egyszerű feladat. Éppen ezért azok, akiknek sikerül, hamar legendává vállnak, főleg ha valamilyen szigorúan őrzött létesítményből sikerül kereket oldani.

Magyar viszonylatban Ambrus Attila, a “Viszkis” talán a leghíresebb rab, akinek sikerült a szökés a börtönből, egész pontosan a rendőrség Gyorskocsi utcai fogdájából. A bravúros tettet 1999-ben hajtotta végre.

A fogház második emeleti sétálóudvarára vitték ki Ambrust, aki a falon átdobva a már előzőleg lepedőcsíkokból készített hágcsón átmászott a belső udvarra. Majd innen egyik, szökéshez megfelelőnek látszó, iroda ajtaját belülről elbarikádozva telefonkábelekből, hosszabbítókból  és cipőfűzőkből újabb hágcsót készített, amin leereszkedett a Fő utcára.

A Viszkis a későbbiekben elmondta, hogy mivel pár emeletről magasabbról kellett megszöknie, mint előzetesen tervezte, vagy négy métert kellett ugrania, amiben megsérült mindkét bokája. Szerencséjére az esést tompította a mindkét cipőjébe rejtett 400-400 ezer forint - ami nem kis pénz volt akkoriban. Szökésben még három rablást követett el, mielőtt újra elfogták volna. A három rablás közül az egyikben fegyverét is használta és bár nem sebesített meg vele senkit, mégis csökkent tőle már-már robin hoodi népszerűsége.

A Prison szabadulószoba

Ha nem is ilyen veszélyes, de legalább szórakoztató kalandokban lehet most nektek is részetek a Prison szabadulószobában. A küldetésben egy rejtélyes börtönben találjátok magatokat. Nem tudjátok hogy kerültetek ide vagy miért, csak az a biztos, hogy ki kell jutnotok a rácsok fogságából. Ásó hiányában viszont ez igazi kihívás, de talán a valahol el vannak rejtve a szabadulást jelentő nyomok, csak nyitott szemmel kell járni és persze 1000%-on pörgetni az agyatokat, hogy megfejtsétek a cella rejtélyét.