Játszanál egy jót Debrecenben? Akkor ez a cikk most neked szól. Megmutatjuk, milyen kalandokra számíthatsz debreceni szabadulószobáinkban.

Bomb - a kék, nem a piros ÁÁÁ!

Láttál már bomba-hatástalanítást filmekben? Szerinted hogy van, hogy valahogy mindig eltalálják, melyik zsinórt kell elvágni? És ráadásul mindig az utolsó pár másodpercben sikerül megmenteniük a világot....

Na a Bomba játékunk nem ilyen! Itt ha a szerencsére bízod magad, akkor bizony pórul fogsz járni, mert ez nem egy ZS kategóriás akciófilm, hanem az egyik legizgalmasabb pálya, amit valaha építettünk. Ráadásul az építés óta eltelt 4 évben folyamatosan tökéletesítettük.

A sztori a hidegháború alatt játszódik, amikor a II. világháború után az USA-nak és a Szovjetuniónak is volt már atombombombája és a fél világ attól reszketett, nehogy valamelyikük ledobja a másikra az elsőt. Az egy nukleális háborút és az emberiség pusztulását jelentette volna. Szóval 1962. október 27-én vagyunk és a szembenálló felek között pattanásig feszült helyzetben egy renegát ügynök megszerzett egy atomfegyvert és azt tervezi, hogy kirobbantja saját szakállára 3. és egyben utolsó világháborút.

Egy titkos bunkerben építette ki főhadiszállását és bármelyik pillanatban megnyomhatja a piros gombot. Még megakadályozhatod az emberiség pusztulását, de az időd egyre fogy. A küldetésetek, hogy csapatotokkal megakadályozzátok a bomba felrobbanását.

Kedvet kaptál? Foglalj most!

Zombie - ez még a híradóból is kimaradt

Tudtad, hogy a zsenit az őrülttől csak egy hajszál választja el? Így történt ez professzorunkkal is. Addig-addig kísérletezett míg véletlenül talált egy olyan vírust, mely az egész emberiséget agyatlan húsdarabbá, ha úgy tetszik zombivá változtatja.

Az ilyen kísérletek nem szoktak soha bekerülni a híradóba, mert általában megsemmisítik vagy legalábbis eltitkolják a tömegpusztító biológiai fegyvereket.Ismét a kezedbe kell adnunk az emberiség sorsát, mert hiszünk benne, hogy Te vagy, aki megakadályozhatja a Zombi pokalipszist az antivírus előállításával.

Azt gondoljuk, a recept, valahol a professzor laborjában lehet, de egyszerűen nem találjuk a megoldást. A küldetésed, hogy felderítsd a professzor laboratóriumát és megtaláld az ellenszérumot!

Kedvet kaptál? Foglalj most!

Mind boggling - ismerd meg önmagad

Tudtad, hogy a tudatalattid egy egészen külön világ? Ha van elég bátorságod alámerülni, akkor soha nem tudhatod, hogy mi vár rád.

Ebben a küldetésben egy technikai hiba miatt az Őrült Professzor tudatalattijában köttök ki. Meg kell küzdenetek sötét elméjének legsötétebb titkaival és feladványaival. A szabadulás kulcsa a kezedben van.

Készülj fel egy kihívásokkal teli belső utazásra, és találd meg a kiutat a Professzor zavaros elméjéből! Figyelem: Csak akkor vágj bele ebbe a küldetésbe, ha úgy gondolod, hogy elég jó az önismereted és képes vagy arra is, hogy legyőzd önmagad!

Kedvet kaptál? Foglalj most!