Anyák napi akciónk kapcsán felmerült a kérdés, hogy miért is ajándékozna valaki egy szabadulószobás élményt anyák napjára egy virágcsokor helyett.

Összeszedtünk tehát 5 olyan dolgot, amiért egy kijutós játék jobb ajándék, mint egy csokor virág?

 

1. Nem hervad el

Na ezt aztán nem kell sokáiga magyarázni: egy játék biztos, hogy nem hervad el, nem dobja le a szirmait, vagy csinál hasonló galádságot.

 

2. Nem drágább anyák napján

Bár nem sajnáljuk másoktól, a virágárusoktól sem, a bevételt, mindenesetre tény, hogy anyák napja környékén alaposan megemelik a virágárakat. Na ez a szabadulószobáinkkal nem így van. Nagyon nem, ugyanis most anyák napja alkalmával 20% kedvezményt is adunk a játékok árából. Kuponkód: ANYA20

 

3. Különleges

Virágot már tuti adtál anyáknapjára, szabadulószobás kalandozás pedig szinte biztos, hogy nem. Szóval lehet, hogy épp most van itt az ideje.

 

4. Élményt ad

Egy virágcsokor is lehet szórakoztató, azonban biztos nem biztosít olyan élményt, mint egy szabadulószoba. Lehet nézegetni, szagolgatni - aztán ennyi. Nagyjából ez az, amit egy csokor biztosítani tud. Ezt csinálhatjátok egy szabadulószobával is - bár kevesen teszik. Ezen túl pedig keresgélhettek, gondolkodhattok, nyomozhattok, számolhattok, nevethettek. Szóval sokkal-sokkal szórakoztatóbb egy ilyen kaland, mint egy csokor virág.

 

5. Senki nem allergiás rá

Pollenre, virágporra sokan lehetnek allergiások, ami ráadásul bármikor kialakulhat. Ezzel szemben még senkit nem láttunk a szabadulószobáinktól kiütést kapni vagy tüsszögni.

 

6. Nem jönnek rá a méhek

Apropó virágpor: a szabadulószobákra nem jönnek a méhek, a virágokra és virágporra pedig igen. Ez mondjuk akár lehetne egy érv a virágcsokor mellett is, hogy azt szeretik a méhek és a szabadulószobákat pedig nem. De nem az, mi a szabadulószobák oldalán állunk.