Az élménynél nincs nagyobb ajándék. Hogy miért? Mert egy-egy feledhetetlen órával, akár egy életre szóló emléket tudsz adni szeretteidnek. Ráadásul az élményajándéknak mindenki örül és ha a szabadulószobákat választod, neked sem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod.

Nem árulunk zsákbamacskát (csupán szabadulószoba ajándékutalványt). Nem is rejtjük véka alá, hogy el szeretnénk adni neked. Mentségünkre legyen mondva, hogy jó okunk van rá: a szabadulószobák olyan egyedi közösségi élményt nyújtanak, melyért még biztosan sokáig hálásak lesznek családtagjaid, barátaid, kollégáid. Tényleg! Ez az egyik legjobb benne, hogy bárkinek adhatod. Na de nézzük a többit!

A szabadulószobákról

A szabadulószobák, nagyon röviden arról szólnak, hogy egy titkokkal és rejtvényekkel teli szobában találjátok magatokat. A feladat pedig az, hogy sikerrel oldjátok meg az elétek kerülő feladatokat és így szép lassan összeáll a kép, hogy mire van szükség a sikeres kijutáshoz. Sokféleképen teszik próbára a játékosokat, de jellemzően a logika és a csapatmunka, melyre leginkább szükség van.

A szabadulószobák tudományos háttere a flow elméleten alapszik, mely szerint, ha kellőképpen izgalmas kihívásokkal találja szemben magát az ember, és megfelel neki, akkor elkapja a flow, vagyis az az áramlat, ami képes szellemi energiatartalékait felszabadítani. Ez pedig nem csak sikerhez vezet, hanem boldogsághoz is.

Az élményajándékról

Az élményajándékokban az a jó, hogy mindegyik egyedi. Nem jársz vele úgy mint a rénszarvasos zoknival, vagy a legjobb főnök bögrével, melyekkel mindenhol tele van a padlás. Mindegyik játékmenet, különbőző, és minden csapat más más utat jár be a megoldás felé. Ami igazán különlegessé tesz az élményajándékokat, hogy velük együtt a legértékesebb dolgot tudod adni: önmagadat - már persze ha meghív téged is a csapatába, aki az ajándékot kapja. Karácsonyhoz közeledve pedig talán nem is kell hosszan taglalni azt a már-már közhelyszámba menő igazságot, hogy az együtt töltött idő a legértékesebb.

A szabadulószoba ajándékutalványról

Az ajándékutalványokat úgy alakítottuk ki, hogy teljes mértékben, egyszerűen testre szabhatóak legyenek már a webes felületen is. Te választhatod ki a helyszínt, a játékosok számát és az utalvány dizájnelemeit is. Tedd meg most és szerezz igazán tartalmas és felemelő időtöltést már akár játékosonként 1.983.- Ft ért! Nézd meg most és csapj le rá!