Az unalomba vagy céges piálásba fulladó csapatépítők helyett érdemes bátran a szabadulószobákhoz nyúlni. Egy olyan eseményt lehet így összehozni, melyben mindenki aktívan részt vesz és ezért valóban hasznára válik a csoportnak.

Csapatmunka

A jól megtervezett szabadulószobás feladatokat csak akkor tudjuk megoldani, ha a csapat minden tagja kiveszi a részét az erőfeszítésekből. Soha nem tudhatjuk, hogy egy-egy feladat megoldásához melyikünk fejéből pattan majd ki a szikra.

A csapatépítő során, a játék során nyújtott teljesítmény átrendezheti a közösség belső viszonyait. Gyorsan kiderül, hogy ki miben jó, ki hogyan reagál stresszhelyzetben és ki az, akire egy extrém szituációban is számítani lehet.

Az idő rövidsége az egyik legnagyobb teher a játékosokon, így a játék során kiemelt fontosságú, hogy a fejünkben felbukkanó gondolatokat a lehető leggyorsabban tudjuk kommunikálni. Emiatt a szabadulószobában töltött idő kiválóan alkalmas a kommunikációs készségek fejlesztésére.

Megismered a kollégákat

A csapatépítés céljára azért is kifejezetten alkalmas a kijutós játék, mert a küldetés során megmutatkozhat a kollégák egy addig ismeretlen oldala. Kiderül, hogyan tudnak együtt dolgozni, van-e széthúzás közöttük? Ki az, akiből jó vezető lesz? Ki alapos, ki felületes? Ki látja át a káoszt, és ki az képes uralkodni is felette? Mind-mind olyan kérdések, melyekre minden hr-es és vezető szeretne válaszokat kapni.

Csapatépítő az Exit The Room szabadulószobáiban

Az Exit The Room-nál alaposan rákészültünk a céges csapatépítőkre. Olyan cégek jártak már nálunk, mint a Red Bull, a Google vagy a Coca Cola.

Ha kedvet kaptál egy ilyen egyedi csapatépítőhöz, nyugodtan beszéld rá kollégáidat és a főnököt - nem fogtok csalódni!