Leesett az első hó, valaki már biztos elkezdte a cipőjét is fényesíteni, pár nap és itt a Mikulás is. Ha már nem hiszünk benne és mi veszünk helyette ajándékot, akkor lehet, idén érdemes elgondolkodni azon is, hogy miért lehet job ajándék egy szabadulószoba utalvány, mint a mikuláscsomag?

mikulás szabadulószoba

Nem kell befizetni

Már akkor, ha a parkolási büntetés volt a szóra az első asszociáció. Ez nem is érdemel hosszabb magyarázatot, annál is inkább, mert a szabadulószobának a “rendes” mikuláscsomaghoz képest is számos előnye van.

Nézzük is ezeket!

 

Nem roncsolja a fogakat

A szabadulószoba - hacsak nem lerágni akarja az ember a lakatokat - nem roncsolja a fogakat, nem úgy, mint mikuláscsomag elengedhetetlen tartalma, a csokimikulás, szaloncukor és hasonló édességek.

 

Nyomokban sem tartalmaz mogyorót

Szinte az összes csoki papírján szerepel, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat. Na, ez a szabadulószobákra nem igaz, így az arra allergiásak is nyugodtan falhatják az élményeket.

 

Nem kell hozzá hajnalban kelni

Ahhoz, hogy a mikuláscsomagot a rendeltetési helyére csempésszük, nem árt, ha már korábban fent vagyunk, mint a várományosa, hogy meglepetésként érje már ébredésnél. A szabadulószoba utalvánnyal nincs ez a faxni, tapasztalataink azt mutatják, hogy a nap bármely szakaszában gond nélkül ajándékozható.

 

Kicsiknek és nagyoknak is adható

A Mikulásban hinni varázslatos dolog, azonban, ahogy öregszik az ember, a jóságos, kövérkés, nagy szakállú figura képét már csak a kólareklámok tartják életben. Viszont ettől függetlenül egy szabadulószoba ilyenkor is egy jó kaland lehet, természetesen decemberben is.