Húsvét alkalmával egy különleges meglepetéssel készülünk azoknak, akik még nem felejtették el, hogy milyen volt gyereknek lenni és szívesen átélnék újra.

Hiszünk benne, hogy a játékról és  játék öröméről felnőttként sem kell teljesen lemondanunk. Hiszen ezért vannak a szabadulószobák.

A szabadulós játékokról

A kijutós játékok legnagyobb előnye az, hogy kooperatív játékélményt adnak. Egyre nőtt az igény az olyan játékélmény iránt, ami a résztvevőket nem versengésre, hanem együttműködésre készteti annak érdekében, hogy magát a játékot győzzék le.

A szabadulószobákban pár embert összezárunk, akik egymásra vannak utalva és csak együtt teljesíthetik a feladatot. Amikor bezáródik az ajtó, és elindul a számláló, az emberek rájönnek, hogy csak egymásban bízhatnak, ha nyerni akarnak. Így a játék nem csupán szórakoztat, hanem közelebb hozza az embereket egymáshoz, bíztatva őket hogy csapatként érjenek el sikereket. A közös győzelem, az együtt átélt élmények azok, melyekre leginkább szüksége van a felnőtteknek is, ez pedig mind biztosított egy szabadulószobában.

Húsvéti kijutós játék

Húsvéti akciónkban nem csak azokra gondoltunk, akik szeretnék kipróbálni a szabadulószobákat, hanem azokra is, akik szeretnék egy kicsit más köntösben átélni gyermekkori húsvéti élményeiket a játék alkalmával.

Március 30-án és 31-én ezért minden pályánkon meglepetéssel várunk titeket. Ha húsvét, akkor természetesen tojáskeresés, ezért a játékban elrejtünk annyi Kinder tojást, ahányan a csapatban játszotok. Ha a megszokott kijutós játékon túl szeretnél tojást is keresni a játékban, akkor ezt a NYUSZI2018 kuponkód megadásával jelezd nekünk teljes árú jegy  foglalásánál. Annyit kérünk csak, hogy a részvételhez legkésőbb március 28-ig add le foglalásod, hogy tudjuk, mennyit kell majd tojnia az Exit The Room nyuszijának :)