Az ősz beköszöntével megjött az esős idő is, így érdemes a nyári elfoglaltságok helyett néhány olyan program után nézni, a mi ilyenkor is örömet ad - már ha nem csak a bekuckózásban gondolkozol.

Társasjáték-bárok

Ha szereted a társasjátékokat és szeretnél akár többet is kipróbálni barátaiddal, akkor tetszeni fognak a társasjáték-bárok. A legtöbb helyen a felszolgálók játékmesterként segítenek is a a játékszabályok ismertetésében és ajánlanak is olyan társast, amivel jól fogtok szórakozni.

Előnye az ilyen helyeknek, hogy mégis megvan az az érzés, hogy kimozdultok, sok társasból választhattok és nem kell azon aggódni, hogy beletapossátok a rágcsát szőnyegbe. 

Kvízest

A kvízestek egyre népszerűbb csapatversenyek rendszerint kávézókban és kocsmákban rendezik meg. Budapesten komplett bajnokságokat is találni, ha hosszú távon terveznél ezzel a szórakozással. A kvízestek 4-6 fős baráti társaságok számára a legideálisabbak, de sok helyen mínusz pontok ellenében többen is nevezhetnek a megmérettetésre.

Szabadulószoba

A szabadulószoba télen-nyáron jó választás, ha megdolgoztatnád az agyad és szereted a kooperatív társasjátékokat. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A kijutós játékok próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

Élményfestés

Ha a fentieknél valami nyugodtabb elfoglaltságot keresnél, és szívesen alkotnál valami maradandót, akkor az élményfestés jó választás lehet. Bármilyen művészi előképzettség nélkül kedvenc festőd bőrébe ugorhatsz pár órára és az így készített műalkotás pedig otthonod állandó dísze lehet.

VR játékterem

Ha szereted a számítógépes játékokat, akkor a VR játékok biztosan lenyűgöznek. A virtuális valóságban bármi lehetséges: felkapod a VR szemüveget és ismeretlen tájakat járhatsz be, kaszabolhatsz zenére, kipróbálhatsz új szakmákat vagy ha úgy tartja kedved hentelhetsz kifulladásig.