Már több mint egy éve annak, hogy megváltozott életünk. A home office, kijárási korlátozások és a magyarra még mindig nehezen lefordítható social distancing nyomták rá a bélyegüket a mindennapokra, az élmények, főleg a közösségben átélt élmények száma pedig szinte a nullára csökkent.

Ezen fogunk most változtatni.

Méghozzá úgy, hogy ismeretleneket hozunk össze egy közös játék erejéig.

A járvány első heteiben gőzerővel nekiálltunk fejleszteni az online szabadulószobákat, melyek mára külön ágazattá nőtték ki magukat.

Online szabadulószobák

Ha nem hallottál még róla, akkor röviden összefoglalva: az élőszereplős online szabadulószoba a kijutós játékok egy teljesen új generációja. Az élmény ugyanolyan, mint egy hagyományos szabadulószobában, azonban bárhonnan játszható.

Itt a játékmester a csapatok avatárja, ő a helyszínen, egy valós szabadulószobában tartózkodik és a játékosok irányítják. Az élő közvetítésnek köszönhetően a játékmester a csapat szeme, füle és keze, a csapattagok tasításait követve oldja meg a feladványokat. Így teszi távolról is valóságossá és majdhogynem kézzelfoghatóvá az online játékot.

Ingyenes online szabadulószoba

Nagyon sok támogatást és szeretetet kaptunk tőletek az elmúlt években, amit nagyon köszönünk és szeretnénk viszonozni egy szuper lehetőséggel: úgy, hogy ingyenes játékot biztosítunk 128 fő részére április 7 és 10 között!

Játék, ami összehoz

A játék élménye mellett arra is gondoltunk, hogy ez egy remek lehetőség új embereket megismerni. Főleg most, amikor nem érhető el a közösségi élet és az ismerkedés legtöbb helyszíne.

A jelentkezőket megadott érdeklődési körük figyelembevételével osztjuk be csapatokba, hogy könnyen egymásra hangolódjanak a közös kaland során. Ha szeretnél részt venni, semmi más teendőd nincs, csak regisztrálni - viszont nem árt sietni, nehogy beteljenek a szabad helyek. Várunk szeretettel!