Jó hírünk van új és korábbi játékosaink számára is: 5 vadonatúj szabadulószobával várunk Titeket Budapesten!

 

Roxfort és a legendás állatok szabadulószoba

Varázslatos élményben lehet részetek ebben az új szabadulószobánkban. A játék kerettörténete szerint egy gonosz varázsló tiltott alkímiai kísérleteket folytat, amivel a célja, hogy aranyat állítson elő.

A Mágiaügyi Minisztérium azonban nyomozásba kezd, és megtalálja a varázsló titkos laboratóriumát. Titeket küldenek el, hogy segítsetek feltárni a fekete mágiával teli helyiségeket és találjátok meg a kísérletekhez szükséges aranypénzeket. Vigyázzatok, a laborban nem csak főzetekkel és bájitalokkal találkozhattok, de bármikor hazatérhet a feketemágus is, akivel meggyűlhet a bajotok.

Próbáld ki most!

A mélység titka szabadulószoba

Ha kíváncsi vagy, milyen lehet egy tengeralattjáró belsejében tevékenykedni, akkor most megtudhatod, ugyanis ebben a szabadulószobában egy nagyon valósághű tengeralattjáró-belső várja arra, hogy felfedezzétek.

A történet szerint több száz hajó tűnt el nyomtalanul értékes rakományával együtt, és a kereskedők már rettegve szállnak vízre. Valamit tenni kell, és a haditengerészet a Nautilus tengeralattjárót küldi a titokzatos mélység felderítésére. Az lesz a küldetésetek, hogy megoldjátok az eltűnt hajók rejtélyét, legyőzzétek az ólálkodó vízi szörnyeteget és megmentsétek a hajósokat a pusztulástól.

Próbáld ki most!

Éjszaka az egyiptomi múzeumban

Az ősi Egyiptom világa sokak fantáziáját nem hagyja nyugodni, ezért Debrecen után Budapestre is készítettünk egy ilyen tematikájú szabadulószobát.

Egyiptom legrejtélyesebb piramisa, a mendemondák szerint három isten közötti viszály elsimítására épült. Thot, a Hold, Ré a Nap és Anubis, a holtak istene közötti háború éhínséggel sújtotta Egyiptom népét, akik ezért temérdek aranyat áldoztak tiszteletükre. Közel jártatok az általatok újonnan felfedezett egyiptomi ereklyék segítségével a piramis rejtélyének megfejtéshez, ám az állam lefoglalta az összes kutatási anyagotokat és egy múzeumban állította ki. Így most az a feladat, hogy az éjszaka leple alatt belopódzatok oda és befejezzétek, amit elkezdtetek: rájöjjetek a piramis titkára.
 

Próbáld ki most!

Alien VS Predator szabadulószoba

Budapest legjobb horror szabadulószobája az Alien vs Predator világában játszódik. 

Sejthetitek, veszélyes bolyóra tévedtek a társaitok segélyhívását követve. Lezuhant repülőjük roncsát megtaláljátok, ám a felfedezők nyom nélkül eltűntek. A ti dolgotok, hogy felkutassátok és megmentsétek őket az áthatolhatatlan dzsungelben, miközben bármelyik pillanatban széttéphetnek benneteket a szörnyetegek. 60 percetek van teljesíteni a küldetést, visszajutni az űrhajóhoz, és elhagyni Alien és Predátor hátborzongató bolygóját.

Próbáld ki most!

Maja birodalom szabadulószoba

Egy ősi legenda szerint a Maja Birodalom pusztulását egy hatalmas erejű varázsló okozta. Shak Luu az erőtől megrészegülve ellopta az istenektől a tüzet, a vizet és a napot. Ezeket totemekbe zárta és elrejtette városkájában.

Az istenek éktelen haragjukban a föld alá süllyesztették a várost és vele együtt az egész birodalmat. Most, hogy a város romjait megtalálták, egy régészcsapat tagjaiként a ti feladatotok, hogy utánajárjatok a legendás történet valóságalapjának.

Próbáld ki most!