Kalandvágyó vendégeink elsőként Münchenben élhetik át a virtuális valóság nyújtotta végtelen lehetőségeket. A játék minden képzeletet felülmúlóan magával ragadó, így nem csoda, hogy az első visszajelzések is nagyon pozitívak.

A játékot kipróbáló vendégeink több, mint 80%-a úgy nyilatkozott, hogy biztos, többször fog még jönni és a tapasztalat is azt mutatja, hogy nagyon sokan már most visszatérő látogatók.

A virtuális valóságról

Virtuális valóság alatt az olyan, digitális technológiával létrehozott, környezetet értjük, melyet a felhasználó szabadon bejárhat és manipulálhat. Itt tényleg bármi lehetséges: lehet lebegni, repülni, lézerrel lövöldözni. Mindezt pedig úgy, hogy egy valósághű 3D-s környezet vesz minket körül.

Akkor működik igazán a dolog, ha teljesen bele tudjuk élni magunk ebbe az alternatív valóságba. Ezért nagyon fontos a hitelesség szempontjából, hogy a lehető legtöbb dolgot tudjuk irányítani, mert akkor ténylegesen részeseivé válunk ennek a szép új világnak.

Sokan nagyon sokat várnak a jövőben a virtuális valóságtól: egyesek nem csak a szórakoztatás, hanem az egész emberiség jövőjét látják ebben az új technológiában.

Mind Horror VR szabadulószoba

A Mind Horror játék nem csak a látványvilág és az újszerű technológia miatt addiktív, hanem maga a sztori is igen izgalmas benne.

A történet egy sorozatgyilkos emlékei között játszódik, ahol a jövő nyomozóiként arra kell rájönnünk, hogy hova rejtette azt a kisgyereket, aki következő áldozata lett volna. Mivel a gyilkos hallgat, hiába tartóztatták le, az az egyetlen út megmenteni egy ártatlan életet.

Ez a kerettörténet működne egy “sima” szabadulószobában is, azonban az, hogy a virtuális valóságban játszódik, még hitelesebbé és izgalmasabbá teszi.

A játék során ugyanazokra a képességekre lesz szükség, mint a többi szabadulószobában: itt is apró jelekből kell következtetéseket levonni, és pengeéles logikával gondolkodni, hogy sikerrel járjunk. A csapatra és csapatmunkára is ugyanúgy szükség van, mint a hagyományos kijutós játékoknál, mert ezen a pályán a legtapasztaltabb játékosok sem fognak csak úgy átsétálni.