Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

SZABADULÓSZOBA CSALÁDOKNAK, BARÁTOKNAK, KOLLÉGÁKNAK.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZABADULÓSZOBA?

A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A kijutós játékok próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned a szabadulószobában, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy sikerrel járj a szabadulószobában, szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY

A szabadulószobákban te vagy a kalandok főszereplője. Mindegyik szabadulós játék egy olyan történet, ahol végre te írod a forgatókönyvet.

IZGALMAS AGYTORNA

Legyél te, aki megoldja a szabadulószobák rejtélyeit és feladványait. Használd az agyad, legyél kreatív és szerezz sikerélményt!

IGAZI CSAPATJÁTÉK

A szabadulószoba új, izgalmas, interaktív társasjáték. A siker titka az összhang és a hatékony együttműködés.

SZABADULÓSZOBÁK

A célunk az volt, hogy ne csak szabadulószobákat, hanem olyan történeteket kreáljunk, melyeknek mi is szívesen részeseivé válnánk. Mi magunk is fanatikus játékosok vagyunk, a szabadulószobák rabjai. Olyan játékokat készítettünk, melyekbe tudásunk és tapasztalatunk legjavát adtuk. Izgalmas fordulatok és lenyűgöző effektek garantálják szórakozásod és azt, hogy teljesen beleéled magad a történetbe.Minden szabadulószoba egy-egy izgalmas történet, melyben te vagy a főszereplő. A szabadulós játék során meglepő fordulatok, fény-, és hangeffektek garantálják azt, hogy magával ragadjon a szabadulósazobák hangulata és atmoszférája. Válassz az Exit The Room szabadulószobái közül és vesd bele magad a kalandokba!
Válassz várost
Budapest
Debrecen

SZABADULÓSZOBA 2013 ÓTA

Csapatunk a szabadulószobák megszállottja. Sokan és sokat gondolkoztunk, ötleteltünk terveztünk, mire összeállt első szobánk története és 2013-ban megnyitottuk Budapesten. Valószínűleg jobban izgultunk, mint az első játékosok. Ez az izgalom és megszállottság azóta is megmaradt. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy mára 5 ország 16 városában várjuk a játékosokat. Élveztünk megtervezni, csiszolni a szabadulószobák feladatait, a kirakós darabjait és rettentően kíváncsiak vagyunk rá, hogy veled hogy alakul a történet. A szabadulószobák világa izgalmas kalandra hív. Az exittheroom.hu-n a változatosság és a minőség találkozik, hogy felejthetetlen élményeket nyújtson minden látogatónak. Miért válassz minket, ha szabadulószobás kalandra vágysz? Mert itt megtalálod a legjobb kihívásokat, legyen szó családi programról, baráti összejövetelekről vagy team-buildingről. Az exittheroom.hu különféle témájú szobáival garantálja, hogy mindenki találjon magának való kihívást. Akár a rejtélyek és krimik világába szeretnél elmerülni, akár a történelmi kalandok izgatnak, nálunk a helyed. Minden szabadulószoba egyedi történettel és logikai feladványokkal vár, hogy próbára tedd kombinációs készségedet és csapatmunkádat. A szabadulószobák nem csak a logikai készségeket teszik próbára, hanem kiváló csapatépítő programok is. Az exittheroom.hu-nál különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a játékok elősegítsék a kommunikációt és az együttműködést. Tökéletes választás céges csapatépítésre vagy baráti összejövetelekre, ahol a közös cél az együttműködés és a szórakozás.

SZABADULÓSZOBA BLOG

Gyors agytorna gyakorlatok

Gyors agytorna gyakorlatok

Ha agytornát szeretnél végezni, mielőtt kipróbálnál néhány szabadulószobát vagy csak szellemi kihívást keresel, hogy az agysejtjeid a legjobb kondiban maradjanak, akkor mutatunk néhány gyakorlatot melyek segítenek agyadat csúcsra járatni.
2024. 03. 31.
Szabadulószobák nehézség szerint

Szabadulószobák nehézség szerint

Szabadulószoba kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden csapat megtalálja a számára megfelelő kihívást. 
2024. 03. 28.
Menekülnél a locsolók elől? Válaszd a szabadulószobákat!

Menekülnél a locsolók elől? Válaszd a szabadulószobákat!

Mondj nemet az olcsó kölnire és igent a szabadulószobás kalandokra!
2024. 03. 27.
Fedezd fel újra az Aknakeresőt: Tippek és trükkök a játékhoz

Fedezd fel újra az Aknakeresőt: Tippek és trükkök a játékhoz

Fedezd fel újra az Aknakereső játékot velünk! Ismerd meg a legjobb stratégiákat és tippeket, hogy minden játékban győztes lehess.
2024. 03. 27.
A legjobb logikai játékok

A legjobb logikai játékok

Fedezd fel a legjobb logikai játékok világát, amelyek nem csak szórakoztatnak, de élesítik az elméd is. Kattints és lépj be az agytekervényeid útvesztőjébe!
2024. 02. 29.
Nőnapra: Hagyjuk szóhoz jutni a nőket a szabadulószobákban!

Nőnapra: Hagyjuk szóhoz jutni a nőket a szabadulószobákban!

Triviálisnak tűnik, de nem az. Egy kutatás szerint a nőket sokkal kevésbé hallgatták meg csapattársaik a kijutós játék során.
2024. 02. 29.
TOVÁBBI CIKKEK