Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Bürs (Vlbg)
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Berlin
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Anglia
Manchester
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

Szabadulószoba Dunaújváros

Ismerd meg Dunaújváros legjobb szabadulószobáit, vagy próbáld ki magad az élőszereplős online kijutós játékokban az Exit The Room-nál!

Szabadulószoba Franchise
Próbáld ki az élőszereplős online szabadulószobákat is!

Lebilincselő szabadulószobák

A szabadulószoba neked való, ha szereted az aktív kikapcsolódást és a fejtörőket. A játék során meglepő fordulatok, fény-, és hangeffektek garantálják azt, hogy magával ragadjon játék hangulata és atmoszférája. Válassz az Exit The Room szabadulószobái közül és vesd bele magad a kalandokba!

Élőszereplős Online szabadulószobák

Az élőszereplős online szabadulószobák lehetőséget kínálnak, hogy kipróbáld a kijutós játékok új generációját - anélkül, hogy kimozdulnál otthonról. Az élőszereplős online játék során videóchaten kapcsolódnak a játékosok egy valódi szabadulószobában lévő játékmesterhez akinek webkameráján keresztül pontosan ugyanazt látják, mint ő.

Próbáld ki az online játékot az elsők között

Add meg elérhetőségeid és, hogy mikor szeretnél játszani, mi pedig hamarosan keresni fogunk!

Szabadulószoba Franchise

Saját szabadulószobát szeretnél? Jó ötlet! A szabadulószobák világa mára nem csak játék, hanem egy jövedelmező ágazattá nőtte ki magát. Ha saját szobát nyitnál városodban, akkor franchise partnerünkként teheted meg a legegyszerűbben és leghatékonyabban.

Franchise