Debrecen
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
Szaúd-Arábia
Jeddah

Karácsonyi ajándékutalvány
most 11.900 Ft helyett Csak 7.990 Ft!

Használd ezt a kódot: XMASDEB


>
Christmas
FOGLALJ MOST!
ADD AJÁNDÉKBA!
Budapest
Debrecen

60 PERCES ÉLŐ KIJUTÓS JÁTÉK CSALÁDOKNAK, BARÁTOKNAK, KOLLÉGÁKNAK.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A szabadulószoba neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A szabadulószoba próbára teszi logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy sikerrel járj a szabadulószobában, szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY

A szabadulószobákban te vagy a kalandok főszereplője. Mindegyik kijutós játékunk egy olyan történet, ahol te írod a forgatókönyvet.

IZGALMAS AGYTORNA

Legyél te, aki megoldja a rejtélyeket és feladványokat a kujutós játék során. Használd az agyad, legyél kreatív és szerezz sikerélményt!

IGAZI CSAPATJÁTÉK

A szabadulószoba új, izgalmas, interaktív társasjáték. A siker titka az összhang és a hatékony együttműködés.
Remek, rendkívül izgalmas szabadulós játék, minden percét élveztük, mindenkinek csak ajánlani tudom!
alesovics
Nagyszerű volt. A dolgozók segítőkészek, és a helyiség is remek! A következő szobát is tervezzük.
Pethes Richard
Kijutós játék. Barátaimmal játszottuk és még vissza térünk!Rengeteg ötletes megoldás,látványos ès sok-sok megoldandó feladat. Ajánlom barátoknak, családoknak, lánybúcsúra, legénybúcsúra, cégeknek csapatépítésre.
Manta Zilo

Szabadulószobák Debrecenben

Debrecen
Budapest
Debrecen
2 - 6 Játékos
4,91
Bomb
4025 Debrecen, Miklós utca 34.
2 - 6 Játékos
4,75
Mind-Boggling
4026 Debrecen, Péterfia utca 39.
2 - 6 Játékos
4,92
Zombie
4025 Debrecen, Miklós utca 34.
Nehézség
Difficulty
Kattints a nagyításhoz
Próbáld ki debreceni szabadulószobáinkat, legyél te is részese az Exit the Room univerzum kalandjainak!

Szedd össze barátaid, ismerőseid és lépjetek be együtt a szabadulószobába, hogy az izgalmak ekezdődjenek. Játszatok Debrecen legjobb szabadulószobáiban, és tapasztaljátok meg a kijutós játékok nyújtotta különleges élményt!

Debreceni szabadulószobáinkban egy órád van arra, hogy megtaláld és összerakd a nyomokat, melyek a kijutáshoz vezetnek. A szabadulószobákban szükség lesz a logikádra és arra, hogy merj szabadon gondolkozni. Olvass a sorok között és találd meg a szabadulószoba rejtett összefüggéseit!

Mindhárom debreceni szabadulószobánk egy fordulatokban és izgalmakban gazdag történetet tartogat számodra. Mindhárom játékunk garantálja a felhőtlen szórakozást kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Készen állsz arra, hogy megmentsd a világot a pusztító vírusól? Ha igen válaszd a Zombie szabadulószobát és legyél te, aki megtalálja az antivírus összetevőit!

Izgalmasnak találod a hidegháborút, és jól kezeled a vibráló feszültséget? Válaszd a Bomb szobát és hatástalanítsd a ketyegő atombombát, melynek felrobbanása a 3. világháborút jelentené!

Fel akarod fedezni a tudatalattid rejtett erejét és szembenézni önmagaddal? Válaszd a Mind Boggling játékot és merülj alá a képzelet világába!
FOGLALJ MOST!