Budapest
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

Tetthely '95 Szabadulószoba

4.98
1067 Budapest, Csengery utca 76.
Klasszikus Parapark szabadulószoba élmény 2012-ből! A szoba az eredeti flow érzést adja, autentikus hangulatban! Akinek nem volt lehetősége 2012-ben eljutni szabadulószobába, annak most van alkalma újra átélni az eredeti szabadulószoba élményt!

Ez a porfészek egyetlen útikalauz lapjain sem szerepel. A kisváros egyetlen lepukkant motelja sem forgalmának köszönheti kétes hírnevét. A helybéliek is csak suttogva beszélnek róla, mert a koszlott falak szörnyű titkokat rejtenek. Az elmúlt években nyomtalanul tűntek el emberek, akiket senki sem keresett. A tettes kilétére soha nem derült fény, csak a lezáratlan akták szaporodtak a helyi rendőrőrs lomtárában. Most nektek kell belépnetek a rossz hírű motelszobába, pontosan oda, ahol a korábbi gyilkosságok is történtek. Ez az eset talán fontosabb, mint a többi. Itt az ideje, hogy felfedjétek a szoba misztériumát. A szabadulásra 60 perc áll rendelkezésre.
2 - 4 játékos
100% élmény
Nehézség: 8
Nehézség
Difficulty
A szabadulószobák kialakításánál arra törekedtünk, hogy mindegyik hangulatos és magával ragadó legyen. Nem az a célunk, hogy bármelyik pályánk is ijesztő legyen, hanem inkább az, hogy jól szórakozzatok benne és élvezzétek a játékot. Egyik szobánk sem ijesztőbb Andersen, vagy a Grimm testvérek meséinél, így bárkinek nyugodt szívvel ajánljuk őket.