Válassz várost
Magyarország
Budapest
Debrecen
Ausztria
Bécs
Bürs (Vlbg)
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Németország
Berlin
Bréma
München
Nürnberg
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Anglia
Manchester
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide
Kedves Vendégeink! A játékainkon való részvételhez oltási/védettségi igazolás nem szükséges!

Élőszereplős Online Csapatépítő kijutós játék

Most a távolság sem akadály!

Hamisítatlan szabadulószoba-élmény

Ha olyan csapatépítőt keresel, amelyhez a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak a résztvevők, akkor van egy jó hírünk számodra. Ezt a 60 perces, egyedi szabadulószoba-élményt most akár százötvenen is átélhetitek. Játékainkat akár személyre, vagy a cég arculatára is tudjuk szabni. Valódi szabadulószobában, valódi játékmesterrel játszhattok. Ő lesz a szemetek és fületek és követik majd minden egyes utasításotokat.

Élőszereplős Online csapatépítő

Soha nem dolgoztak ennyien otthonról, mint most. Az Exit The Room egyedi módon hozza össze a home office-ba száműzött kollégákat, egy közös kaland erejéig. Az online videóhívásba bárki, bárhonnan csatlakozhat. A munkahelyi kapcsolatoknak a megerősítése, felfrissítése a mentális egészségre is rendívül pozitív hatással van. Többéves csapatépítő tapasztalattal a hátunk mögött büszkén állíthatjuk, hogy élőszereplős online játékaink is elérik a céljukat. Bízd hát ránk a szervezést, a munka nehezét, mert ehhez értünk a legjobban!

Hozzátok ki egymásból a legtöbbet!

A kijutós játék során minden a feje tetejére áll. Olyan feladványok sora kerül elétek, melyek megoldásához egy kicsit másképp kell használnotok agyatok, mint a hétköznapokon. Minden mindennel összefügg, a feladat pedig megtanulni olvasni a sorok kötött. A kijutós játék nem csak izgalmas agytorna, henem igazi csapatmunka. Az élőszereplős online szabadulószobában a kollégák megtanulnak hatékonyan együttműködni és felfedezik egymás szunnyadó képességeit, rejtett értékeit. Tartsatok velünk ebben az izgalmas kalandban!

Ők már megtették

Ők már megtették