ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Magyarország
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Budapest
Debrecen
Ausztria
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Bécs
Graz
Klagenfurt
Linz
Salzburg
Németország
ONLINE SZABADULÓSZOBAOnline
Berlin
Bréma
Düsseldorf
Essen
Köln
München
Nürnberg
Anglia
Manchester
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Popup
Megnézem
Katt ide

Vadonatúj 60 perces élő online kijutós játék. Fedezz fel egy új világot!

Hogyan működik a remote escape room?

Az online szabadulószoba lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld a kijutós játékok új generációját - anélkül, hogy kimozdulnál otthonról. A Remote Escape Room a szabadulás határtalan élményét hozza el neked és barátaidnak. Csatlakozzatok online és máris az általatok kiválasztott szabadulószobában találjátok magatokat. Játékmesterünk lesz a szemetek és a fületek, a Ti instrukcióitokat követve járja be a szabadulószobát és a webkamera segítségével Ti is pontosan ugyanazt látjátok, amit ő. Találjátok meg a nyomokat és összefüggéseket! Szükség lesz ütős csapatra, melynek tagjai online csatlakoznak a játékhoz és egymással együttműködve oldják meg szabadulószoba feladványait. Készüljetek fel a váratlanra, és vágjatok bele ebbe a vidám kalandba!

Online Szabadulószoba

A szabadulószobák új generációjában már otthonról is átélheted a kijutós játékok semmihez nem hasonlítható izgalmas élményét.

Valóságos környezet

Az online kalandban ugyanúgy egy valóságos szabadulószobában találod magad, amit játékmesterünk segítségével jársz be négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre.

A távolság nem akadály

Az online játék lehetőséget ad arra, hogy távollévő szeretteiddel alkoss egy csapatot és együtt vágjatok bele ebbe vadonatúj izgalmas kalandba.

Online Szabadulószobák

Online
Budapest
Debrecen

Remote Escape Room - Online Szabaduló Szoba

Az online szabadulószoba a technológiát segítségül hívva kínál valós játékélményt, hogy megtapasztalhasd a kijutós játékok egyedi atmoszféráját anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról. A csapattagok videóchatben csatlakoznak a játékhoz és tartják egymással a kapcsolatot annak menete során. A játékban fizikailag valóságos szabadulószobát fedeznek fel a helyszínen lévő játékmester segítségével. A játékmester kameráján keresztül pontosan ugyanúgy fésülik át a szabadulószobát, mintha ők is a helyszínen lennének. A játékmester a csapattagok utasításait követve hajta végre a feladatokat: kutatja át a szobát, üti be a számkombinációkat, nézi és használja a szabadulószobában található tárgyakat. A többi már rajtad múlik, a hagyományos szabadulószobákhoz hasonlóan meg kell keresned csapatoddal az elrejtett nyomokat és felfedeznetek a köztük lévő összefüggéseket, hogy sikerrel vegyétek az elétek kerülő akadályokat és megtaláljátok a kiutat.
FOGLALJ MOST!